Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatorul intra in protectie.


Grimmjow
 Share

Recommended Posts

Salutare!

Am un amplificator de 300rms si subwooferul tot de 300rms. Cand pun doar contactul la masina totul bine merge perfect nici o problema. Dar dupa ce am pornit masina intra direct in protectie amplificatorul. Am inlocuit orice fir +/-/ remote rca ul nu are nici o problema. Am adaugat si condesator dar problema ramane. Intrebarea mea este sa fie bateria masini de vina sau alternatorul? (oh si am verificat voltajul de pe baterie si dupa la amplificator si raman la 14 cu ceva. ( cum ar trebui sa fie) aveti un info in plus etc...

Link to comment
Share on other sites

1 oră în urmă, Mircea a spus:

Este defect, in mod sigur. Nu are treaba cu alternatorul sau bateria.

 

Mai multe detalii pot ajuta. 

Sa fie dusa statia cu totul?

 

Link to comment
Share on other sites

In lipsa informatiilor pertinente:

1. Model amplif (poze daca e ceva exotic)

2. Era de nou pus pe masina? Este SH?

3. E prima oara cand face asa? A mers vreodata bine? 

Etc.

 

Altfel, nu stiu cat poate urca tensiunea cu un acumulator obosit, dar semnele unei tensiuni marite se vad, inclusiv la acumulatorul existent. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines