Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cabu date hp 6500 (am schema... am nevoie de putin ajutor)


Recommended Posts

Recent mi-am cumparat un hp hw6515. Am instalat un programel de pe net, insa acesta in loc sa face ce doream eu, mi-a bushit pda-ul. Acum porneste.. fac configurarea touchscreen-ului iar apoi incepe sa instaleze ceva pentru ca intr-un final sa intre in bootloader. Singura optiune a ramas sa-i rescriu rom-ul. Nu cred ca am cum sa fac asta de pe card, deci am nevoie de un cablu de date. De cumparat nu se gaseste la noi :((

 

Am gasit o schema la http://pinouts.ru/PDA/ipaq_22p_pinout.shtml insa nu sunt sigur cum se face. Stiu sigur cum leg data+ si data-insa +5V si nul-ul nu stiu unde se conecteaza. In plus, in timp ce se face update-ul trebuie sa se si incarce. Deci in schema aia, unde trebuie sa conectez +5V USB, null USB, data+, data-, + de la incarcator, - de la incarcator.

 

Multumesc anticipat

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

pai e foarte simplu! masori cu un aparat de masura unde duc pinii de pe mufa. Normal, iti trebuie un letcon cu varf subtire. Pe pinouts.ru gasesti si schema cablului usb. Dar totusi nu inteleg o chestie, cum l-ai cumparat, asa fara cablu de date? eu stiam ca unele Hp-uri vin cu incarcator tip birou si care poate fii conectat si la usb la calculator.

Link to comment

eu vroiam o schema genu... pinu x mufa tel... se conecteaza cu pinu y mufa usb.... pinu a mufa tel... se conecteaza pinu b mufa usb... etc. Mi-e frica sa nu citesc gresit schema aia. In total 6 fire trebuie sa fie conectate la mufa telefonului.Nu l-am cumparat de nou. De la cine l-am cumparat am primit: incarcator priza, incarcator masina, card + cardreader. Nu mi-a dat cablu de date.

Link to comment

cablul de date e similar cu cel de la seria hx sau rx de la hp? daca e asa, orice cablu pt alte modele se potriveste. Si nu-mi aduc aminte ca modelul tau sa foloseasca o altfel de mufa. Incearca sa verifici.Apropo ai mare grija cu update-ul de rom printr-un cablu de date improvizat. Acum 4 ani am terfelit urat de tot un ipaq dintr-o cauza similara si nici acum nu stiu exact ce s-a intamplat. Cablul mergea pt transfer normal.

Link to comment

Am reusit !!! Thx all Pentru cei care au nevoie: doar cablu date merge cu 17 +5v, 19 data+, 21 data-, 22 gnd daca vreti sa faceti update ROM (zis si firmware sau bios pe site-ul hp) trebuie 1,2,3 sau 4 -> +5v de la incarcator (sau un traf pe 5 v) 15 -> null incarcator 17 -> +5v USB 19 data+ USB 21 data- USB 22 gnd USB BONUS: Mufa din aia nu se gaseste. Se poate folosi mufa de la lg 7020 putin modificata!!! DE ADAUGAT!!! cand pun incarcatorul in aceiasi priza cu calculatorul cablul de date se conecteaza si se deconecteaza in continuu. Apare o interferenta intre ele.. nu stiu de ce natura. Am pus in alta priza si merge. Ce as putea sa fac sa dispara aceste interferente???

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines