Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CE INSEMNA CURENT CONTINU ?


Recommended Posts

salutare , as dori sa stii ce insemna "curent" continuu la iesirea unui amplificator ! 1. cat este maxim ??? ..."+ x volti" sau "- y volti" ! 2. Cum pot observat acest " curent " ?????????????????cu multimetru !?paralele pe dif ?? e corect ?? sau fara dif ??? [mentionez ca e vorba despre un ipa400 ]MULTUMESC :)

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

daca ceva nu merge bine in amp poate aparea tensiune continua la bornele de la iesire. poate ajunge chiar cat tensiunea de alimentare(de pe o singura ramura).se masoara cu multimetrul conectat intre borna de iesire si masa(in locul difuzorului) dar cand se face aceasta masuratoare se pune si un rezistor de cateva sute de ohmi ca o sarcina in loc de difuzor.Cand se pune in functiune un amp pentru prima oara nu conectezi difuzor pe iesire tocmai ca nu cumva sa ai tensiune pe iesire si sa-l arzi.PS: cred ca mai bine postai la rubrica pentru incepatori :yawinkle:

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines