Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clește Pros Kit 066N


Postări Recomandate

Am cumpărat acest clește

https://www.emag.ro/cleste-5-dezizolare-taiere-pro-skit-1pk-066n/pd/D7S9K5BBM/?X-Search-Id=48bfae137abfaacd32c4&X-Product-Id=46692831&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view#reviews-section

 

La desizolat e bun ma descurc dar dacă vreau să tai piciorușele la componente lipite pe cablaj nu pot pt că fălcile tăietoare nu se apropie. Are cineva un clește asemănător ? Poate mă lămuriți cum trebuie să-l folosesc.

Editat de Taraxacus
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Când eu tăiam capetele componentelor cu unghiera, eram elev în clasa a XI-a făceam practică la fabrica Tehnoton din Iași, era în 1978... alții nici nu gângureau pe atunci, am renunțat demult să mă mai cert  cu cei mai deștepți ca mine. Am patru sficuri de la cel mai grosier până la cel mai fin, l-am luat pe acesta pt că mi s-a părut interesantă combinația  însă deși este patent american am constatat că este o invenție care nu-și atinge scopul și chiar îngreunează și complică operațiunile de lucru.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, manolo a spus:

Da asa este ,dar ma intrebam de ce fac astia ciocane de 25 grame si baroase, interesant ar fi sa bati o pioneza cu un ciocan de 2 kilograme.

Asa, argumente gasesti garla doar ca sa argumentezi. Aici vorbim de taiat sarme, recte terminale de componente, ca nu tai sarma de 2mm diametrul cu unghiera.

 

PS: daca nu merge sa infigi pioneza doar apasand-o cu degetul, apoi o folosesti unde si cum nu a fost conceputa sa o folosesti. Folosirea ciocanului este doar dovada ca cel mai puternic nu renunta niciodata. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, manolo a spus:

Unii nu inteleg o figura de stil.cum nu inteleg utilitatea mai multor modele de sfic ,eu lucrez cam cu 4-5 modele fiecare cu utilitatea lui.

Iar altii nu citesc ce se cere in problema: "dacă vreau să tai piciorușele la componente lipite pe cablaj nu pot pt că fălcile tăietoare nu se apropie." 

 

Cate sficuri trebuiesc ca sa tai piciorusele in discutie? Ca nu ai un sfic pentru picioare de BC si altul pentru 1N4xxx. 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări