Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar t.con V500HJ1-CE1 din panasonic l39ew6k display v390hj1-le6

iuliantv

Recommended Posts

Bunå ziua

cumpar t.con testat V500HJ1-CE1 din  panasonic l39ew6k display v390hj1-le6

rog doar unul testat sau unul ce eventual nu e testat ,dar poate fi returnat,in caz de .....

un pret cåt mai mic,posibil,vreau så scot un prieten dintrun,necaz,a schimbat baretele led unui vestel jvc,de 39 si a avut ghinionul sa.i crape displayul cånd a montat rama,acum clientul e suparat foc,manopera sa facut la domiciliul clientului,ceea ce unul nu as face,nu-mi place så fiu påzit,in fine

singurul display de 39 ce pot sa-i dau e cel de mai sus,care are t.conul defect,are o gaura intrunul din ic ,scurt pe 12v,displayul a fost probat cu un t.con 32 dar are imaginea distorsionatå

eu unul ii pot da displayul la 200 lei(sa-l scot cåt de cåt din,,gaurå) dar e nevoie de t.con

mai jos un link cu tv-ul meu

https://www.publi24.ro/anunturi/electronice/televizoare/led-tv/anunt/tnpa5806-v390hj1-le6-tnph1041-panasonic-l39ew6k/246h58ddd6i270d811873e8606g50593.html

Va multumesc

Edited by iuliantv
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iuliantv

2

Top Posters In This Topic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines