Dinisica Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Buna ziua! Am achizionat un tv Vortex V24TPHDE1S si nu reusesc sa bag programele in ordinea pe care o doresc.Poate imi scapa mie ceva.Daca ati putea sa ma ajutati cu o informatie ceva,ar fi minunat!!! Link to comment
validae Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Am şi un tv Vortex şi la mine operaţiunea de mutare a canalelor implică tastele colorate din rândul de jos.Nu mi s-a părut greu de lucrat cu acest meniu, spre deosebire de cel de la NEI spre exemplu. Dacă meniurile Vortex sunt similare, apăsaţi tasta Meniu de pe telecomandă, selectaţi Canal şi din lista apărută acolo alegeţi Editare canale. Fiecare funcţie are corespondentă o tastă colorată.Defilaţi prin lista de canale, alegeţi canalul dorit, apoi apăsaţi tasta Mutare, şi defilaţi cu tastele săgeată până când aduceţi canalul de mutat în poziţia dorită.Apăsaţi Ok şi se fixează pe acea poziţie. Link to comment
Dinisica Posted July 17, 2022 Author Share Posted July 17, 2022 Este aceeasi serie?Ptr ca am vazut pe youtube cateva filmulete,dar nu erau acelasi cod si meniul era altfel. Link to comment
validae Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Nu aveţi manualul televizorului ? Acolo se explică în amănunt procedura.Nu pot acum să caut în spatele tv-ului meu, dar e Vortex şi cel puţin la ce am eu, meniul e uşor de utilizat.Am răsfoit puţin manualul şi e identic cu al meu, diferenţa e că al meu nu-i ,,smart,,. Deci cum spuneam, după ce alegeţi canalul ce doriţi să-l mutaţi, marcaţi-l prin aducerea benzii verzi pe el, apoi OK şi cu tasta albastră ,,Move,, selectaţi mutarea lui.Cu săgeţile mutaţi în sus sau jos canalul pe poziţia dorită în listă, apoi daţi iar OK. Link to comment
Recommended Posts