Cr1stiaN Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 (edited) Bună ziua, am cumpărat recent un Mercedes-Benz C220 coupe, când l-am luat toate bune și frumoase, dar ajungând acasă cu el și lăsând pe cineva să dea o tură a umblat ba pe la comenzile din bord, ba pe la blocatorul de sub volan, iar acum volanul fuge sus jos și nu stă fix, mânerul acela merge intră și iese normal, doar că nu întepenește volanul, ceva sfaturi? Mulțumesc anticipat. Edited July 17, 2022 by Cr1stiaN Link to comment
validae Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Desfă masca de plastic a volanului şi uită-te ce a scăpat (sau rupt) acolo la mecanismul de fixare.Cel mai tare meşter auto de pe forum a murit de ceva timp, cred că aveai mai multe şanse să găseşti ceva rapid pe forumul Mercedes.Eu când am probleme cu Fordul, nu întreb aici, caut pe forumul Ford, că acolo se întâlnesc fordiştii... Link to comment
adydep Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 S-a rupt ciocul de plastic de la manetă.Ca să dea jos cochilia să ajungă la coloana de direcție trebuie dat jos volanul și cu toate cele-airbag,spira,manetele,etc. @Sharky dacă a avut treabă pe acolo,s-ar putea să fi demontat,al lui e tot C. Link to comment
Sharky Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 A meu e E si pe langa asta coloana e electrica. N am umblat niciodata la un asa defect. Link to comment
Cr1stiaN Posted July 17, 2022 Author Share Posted July 17, 2022 Singura opțiune este doar să desfac bordul pentru a mă uita? Mulțumesc anticipat. Link to comment
validae Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Sau te duci la un atelier să ţi-l repare.Dacă eşti îndemânatic şi ai şi scule, eu aş zice să încerci singur.Faci poze după fiecare demontare de componentă, să nu uiţi cum erau... Link to comment
Recommended Posts