Budreala Radu Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Șasiu glp21L Model TX-20LA80F Am schimbat conzii din primarul sursei 2de 100 la 16v respectiv 25v. Acum când alimentez, pâlpâie ledul verde 3-4 secunde, după care trece pe roșu. Tensiunile la ieșirea sursei sunt ok, iar ledul pâlpâie pe roșu la acționarea telecomenzii. Am măsurat înfășurările invertoarelor, au valori apropiate, bănuiesc tuburi obosite... Știe cineva cum se anulează protectia la str-h2003? Sa vad daca e problema pe tuburi... In timpul cât sta pe roșu, face cate un flash la 3sec, un cod de eroare cred. Tv a fost folosit intensiv! Link to comment
Budreala Radu Posted July 14, 2022 Author Share Posted July 14, 2022 Rog sugestii pe acest topic, celălalt va fii șters de către un moderator! Link to comment
Budreala Radu Posted July 14, 2022 Author Share Posted July 14, 2022 Am căutat 6 lămpi de mărime aproximativ cu cele din tv și le-am montat in cuple... S-au aprins! Mâine desfac display-ul... Link to comment
cornel1962 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Verificați cu atenție la capetele lampilor, posibil sa aveți fisuri . Este problema des întâlnită la Panasonic ! Link to comment
bobo123 Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 (edited) Sigur descarca o lampa la masa, plasticul crapat. Eu am izolat cand nu aveam cu ce am taiat o bucata dintr un pet de plastic si am bagat intre capatul lampii si plasticul alb fisurat.merge de cativa ani asa. Edited July 15, 2022 by bobo123 Link to comment
Recommended Posts