Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar integrat display driver SM74HC595D

mradu2005

Recommended Posts

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mradu2005

3

• misuraelectronic

2

• UDAR

1

Top Posters In This Topic

eu  zic  sa  cauti  sn74hc595 , in  aceeasi  capsula  ...mai  mult  ca  sigur  este  acelasi  lucru ... se  gaseste  pe  toate  drumurile

3 hours ago, misuraelectronic said:

eu  zic  sa  cauti  sn74hc595 , in  aceeasi  capsula  ...mai  mult  ca  sigur  este  acelasi  lucru ... se  gaseste  pe  toate  drumurile

Am inteles dar am nevoie de capsula smd nu normal pt  ca am gasit pe normal !

Nu este cazul de asa ceva ...Mai mare daraua decit ocaua ...te duci frumusel in Silicon valley-ul bucurestean si cauti acolo ...daca nu gasesti acolo , imi scrii pe pm si tot acolo iti dau eu tf unui magazin din Bucuresti care are sigur ...parerea mea ...daca nici acolo nu gasesti , iti aduc eu cind vin la Bucuresti, adica peste citeva zile...

10 hours ago, misuraelectronic said:

Nu este cazul de asa ceva ...Mai mare daraua decit ocaua ...te duci frumusel in Silicon valley-ul bucurestean si cauti acolo ...daca nu gasesti acolo , imi scrii pe pm si tot acolo iti dau eu tf unui magazin din Bucuresti care are sigur ...parerea mea ...daca nici acolo nu gasesti , iti aduc eu cind vin la Bucuresti, adica peste citeva zile...

ok ! da da cu daraua decit ocaua ! am sunat la adelectrocom si cica vine luni smd dar as vrea si telefonul daca tot ai pomenit de nr .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines