Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Presiune prea mare in Centrala Bosch Condens W2000


Recommended Posts

Buna seara, am o centrala Bosch Condens W2000, si are presiunea la 3, centrala a fost verificata nu are probleme la vasul de expansiune sau alte probleme. Incerc sa ii scad presiunea si urca la loc dupa ce scade. Ce pot face?

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ar trebui schimbat robinetul de alimentare cu apă probabil.Presiunea creşte singură doar când centrala încălzeşte apa pentru calorifere.Aţi verificat presiunea din reţeaua locală ? E aceeaşi cu cea din centrală ?

Link to comment

Nu are nevoie sa măsoare nimic. Aduce presiunea în centrala la 2 bar și închide robinetul de trecere la intrare în apartament, dacă cel de pe intrare apa rece în centrala poate fi bănuit și el de scapari. Pleacă la serviciu, și când vine vede dacă a rămas la 2bar. Dacă nu e magie neagra, asa ar trebui sa fie. Pe urma va vedea dacă are o fisura pe undeva (de ex în schimbătorul în placi) sau e robinetul de umplere. 

Link to comment

E suficent sa inchizi robinetul de apa rece de sub centrala(banuiesc ca exista) mai departe e pe incercate ,se blindeaza cu o garnitura oarba robinetul de umplere si se da drumul la robinetul de apa rece daca presiunea nu creste aici e buba,daca creste este schimbatorul.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines