Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Potentiometrii A350

mac01

Recommended Posts

Sa traiti bine!

Cumpar potentiometrii dublii care echipeaza amplificatorul romanesc A350 Electronica Industriala.

100K liniar

100K liniar cu priza mediana

5K liniar.

Ma intereseaza ca potentiometrii sa fie nefolositi, adica nelipiti. Nu ma intereseaza daca sunt blocati...ii deblochez eu cu dalta si barosul.

Pot fi mai multe bucati din valorile afisate mai sus....mai multe bucati ma ajuta la trierea rezistiva,  sa le imperechez, sa fie cat de cat egale.

Pentru provincie banii se transfera in cont, transportul prin curierat...nu vreau posta romana. In Bucuresti ma pot deplasa personal....banii in mana.

Multumesc!

Edited by mac01
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• mac01

5

• misuraelectronic

1

• vera

1

Multumesc...aveti mp.

Inca mai caut potentiometre...ma intereseaza in mod special cel de 5K balans si cel de volum de 100k cu priza mediana. 

Daca filetul de prindere este spart, nu ma afecteaza acest lucru...carcase am destule. Ma intereseaza doar sa nu fi fost folosite....placutele rezistive sa nu fie uzate.

Edited by mac01

Cumpar si varianta mono de potentiometrii ...sa fie nefolositi, neuzati.

Pe mine ma intereseaza propriu-zis rezistentele potentiometrelor...valori de 5K liniar, 100K liniar, si 100k liniar cu priza mediana. Mecanisme am destule.

Multumesc!

Edited by mac01

De care potentiometre aveti? Duble sau simple?

Sau mai bine continuam discutia in privat...sa nu se considere up la topic.

Multumesc!

Edited by mac01
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines