doru3160 Posted July 4 Share Posted July 4 La serviciu stai 8 ore, profesorii nici atât, pe urma pleacă acasă la căldură. Mai rău e când găsești casa bocnă de frig. Trebuie să suporți încă 16 ore până la frigul de la serviciu...macar frigul de la serviciu e moka, ăla de acasă e pe bani Link to comment
BRANCA Posted July 4 Share Posted July 4 O ştire "caldă".Cu ani buni în urmă a fost un scandal baban cu lucrările de reparaţii la PF1!... https://www.economica.net/incep-problemele-la-hidrocentrala-portile-de-fier-un-grup-va-functiona-la-jumatate-de-capacitate-pana-la-sfarsitul-anului_596045.html Link to comment
maresaldeflota Posted July 4 Share Posted July 4 Plecam, în ziua respectivă, în școala aia, la 7 fără un sfert, și ajungeam la 5 seara. Depinde de câte ore ai într-o zi. Deci... Acasă nu am ținut căldura sub 21 de grade, înghețau papagalii. Cică Iad eco în vremuri de demult nimeni nu avea curaj să facă reclamație, îl lua dracu' în coarne de nu se vedea Link to comment
doru3160 Posted July 4 Share Posted July 4 Acum 23 minute, maresaldeflota a spus: Depinde de câte ore ai într-o zi. Exact, rar se întâmplă să rămâi în școală 8 ore sau mai mult. Link to comment
maresaldeflota Posted July 4 Share Posted July 4 Da', dar dacă prinzi dimineața... acolo era buba,și pe partea fără soare, parter... Altfel nu mă văitam. Copii stăteau cu căciula,pe unii i-am pus eu lângă calorifer, săracii. Ce o fi de acum încolo... Link to comment
Traian B Posted July 4 Share Posted July 4 Acum 2 ore, Sharky a spus: Aia e ideea. Ca nimic nu merge xum trebuie. Nu este adevarat!... Bodega merge foarte, foarte bine de la o vreme. Link to comment
grosu99 Posted July 4 Share Posted July 4 Va spun eu cum ...te sui in tren ca biletul e mai ieftin decat incalzirea si te plimbi pina dimineata ! Link to comment
doru3160 Posted July 4 Share Posted July 4 Acum 6 minute, maresaldeflota a spus: pe unii i-am pus eu lângă calorifer, săracii. Aveai dușmănie pe ei, daca erau reci caloriferele Din păcate copii sunt victime nevinovate ale sistemului, din toate punctele de vedere. Link to comment
doru3160 Posted July 4 Share Posted July 4 1 oră în urmă, Rammstein a spus: mănâncă carne vinerea și miercurea. Se întâmplă să nu am chef de carne marți, dar să mănânc miercuri. Se pune la post? Link to comment
doru3160 Posted July 4 Share Posted July 4 Înseamnă că sunt păcătos, dar mai am timp de iertare. Link to comment
Mircea Posted July 4 Share Posted July 4 A anuntat Greta cand ajunge Incalzirea Globala si in România, sau iar ne fura statul paralel si vesticii invidiosi? Link to comment
maresaldeflota Posted July 4 Share Posted July 4 Timpul cine știe, poate apărea vreun rechin ceva, https://m.adevarul.ro/news/eveniment/romanca-ucisa-rechin-egipt-era-suceava-lucra-directia-finante-1_62c2cdcf5163ec42714776fe/index.html Link to comment
Administratori Badman Posted July 4 Administratori Share Posted July 4 1 oră în urmă, Mircea a spus: A anuntat Greta cand ajunge Incalzirea Globala si in România Ce calficare are greta asta ? Link to comment
Mircea Posted July 4 Share Posted July 4 Acum 12 minute, Badman a spus: Ce calficare are greta asta ? Ideea e ca cred ca si-a pierdut calificarea de cand cu pandemia, cum si pandemia si-a pierdut farmecul de cand cu operatiunea speciala. Link to comment
Recommended Posts