Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv vision touch vttv and32

caceamac gheorghe

Recommended Posts

va salut .am un tv vision touch vttv and32 cu placa p75-2841v6,blocat pe logo,cu un soft pe usb ma poate ajuta cineva?multumesc anticipat.

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• profimex

2

• iuliantv

2

• electronix_2006

2

• caceamac gheorghe

1

• 10 months later...
Acum 1 oră, electronix_2006 a spus:

Buna ziua.ma puteti ajuta si pe mine cu un soft pe usb pentru acest tv .

de la adresa pusa de dv nu se poate descarca.

Va multumesc

din pacate nu il mai am salvat se poate descarca doar ca este putin mai greu sunt foarte multe reclame care trebuie inchise si deschis de cate 4 ori fiecare parte din fisier

Acum 25 minute, electronix_2006 a spus:

Multumesc domnule Iulian.Am incercat ,dar nu reusesc sa descarc softul .am incercat si dimineata fara rezultat.

poate are cineva descarcat de la ei si il urca undeva unde se poate descarca.Va multumesc.

se poate,trebuie insistat,de mai multe ori pånå genereaza un link de descarcare,care se deschide dupå cca 30 secunde,descarcarea unei parti dureaza vre.o 5-10 minute la cca 50mb viteza de net ,....fara supårare,dar daca nu s.ar putea as pierde pe seara 30-40 de minute sa va descarc,alte 10-30 minute sa urc pe un host....