Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

sonos zoneplayer zp90 conectare aplicatie

iuliantv

Recommended Posts

Buna ziua 

foloseste cineva acest device audio sonos zoneplayer zp90 ?,mai face fatå in zilele noastre?,vad cå suportul software,updateurile,s-au oprit in 2021,

treaba sta in felul urmåtor,playerul avea un condesator umflat in surså,,,cadea,, reteaua internå wifi,cånd era vizibil cånd nu,dar in niciun moment nu a fost vizibil si de aplicatia sonos din google.play ,am incercat resetarea lui farå rezultat,urmez toti pasii,

dar cånd trebuie så facå ledul verde,se face verde cel de mute,si clipeste mute pe verde ,farå a mai face altceva,daca apas volum plus ,mute se stinge,si se aprinde galben cel de sub mute,daca apas mute si volum + ,clipeste pe galben cåteva secunde,dupå care råmåne galben,am incercat si cu lan conectat,am instalat si un emulator android pe pc,dar nu vrea så instaleze aplicatia,eu unul zic cå e bug de soft,dar dacå nu mai e suport,nu mai face update pe lan,cred,am incercat fårå rezultat,am incercat si o aplicatie,ce suporta spotify si acest device,tot nu e vizibil

aplicatia folositå de mine dedicatå sonos

https://apkpure.com/sonos/com.sonos.acr2

poate are cineva acest device,si-mi poate spune ce aplicatie foloseste,dacå nu cea de mai sus

incå nu am ,,sapat,, pe forumuri så vad ,poate se poate vre-o rescriere soft prin,lan,sau alte metode 

Va multumesc

Edited by iuliantv
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iuliantv

1

Popular Days

Top Posters In This Topic