Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

are cineva scheme de invertoare tensiune?


Recommended Posts

Salut, caut sa realizez un montaj invertor de tensiune care alimentand un traf de linii si ulterior dubloare de tensiune si alte chestii sa obtin tensiuni alternative mari pentru experimente diverse. Are cineva din intamplare o schema de asa ceva? una care merge. Eventual frecventa tensiunii alternative din iesire daca e si reglabila ar fi ideal. Un ceva cu 555-uri sau ceva simplut cred ca ar face treaba.

 

 

Blind edit: Mutat la Componente, documentatie si scheme

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

mersi, schema e buna, cautam si asa ceva simplu si la obiect insa pt situatia asta caut ceva la iesirea caruia sa am cateva zeci de mii de volti. tot un fel de invertor e si ala daca e sa pun problema asa insa pt schema de fata modificarile ar fi impractice mai ales pt ca traful de iesire ar trebui sa aiba un raport de transformare oarece amuzant de mare iar pentru a modifica plaja de frecvente la iesire in limite mai mari ar trebui facute destule modificari.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines