Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pioni sah


dumitrumy
 Share

Recommended Posts

Salut, nu am avut de lucru si i-am invatat pe copilasii din parc jocul de "dame" (doar cu pioni). Acum nu mai scap de ei. Fiind multi si energici, in curand sigur voi ramane fara cativa pioni. Daca are cineva posibilitatea sa manufactureze niste pioni (sau ceva apropiat, cu manopera mai mica cum ar fi 3 trepte cilindrice) sa ma contacteze in privat. Max 40 buc iar inaltimea poate fi chiar max 4 cm. Bucurestiul m-ar avantaja cu lipsa plata transport. Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Damele se jucau din ce-mi amintesc cu puluri de table, deci nu trebuie musai pioni de şah.Dacă găsiţi două  seturi de discuri egale şi colorate diferit, nu mai aveţi nevoie de pioni.E şi mai simplu, puteţi folosi de exemplu capace de PET-uri în două culori....sau ceva de genul:

https://www.emag.ro/set-piese-si-zaruri-pentru-table-decorcasa-8946/pd/DCMTG8BBM/?cmpid=87025&gclid=CjwKCAjwtcCVBhA0EiwAT1fY70NKjP6cdsAS3jtu13wEzaBgWFDMoo1og0jxBAPCslNBgIyxv2Ds-BoCpyYQAvD_BwE

Link to comment
Share on other sites

Încercați să le stimulați și curiozitatea spre electronică folosind niște condensatoare electrolitice cu dimensiunile potrivite. 

Știu că va fi greu să găsiți pe rafturile dvs exact culorile necesare, să fie identice ca și capsulă și un număr suficient, dar poate punem mâna de la mâna. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines