Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cum copiez de pe minidisc in calculator


zainea

Recommended Posts

  • Replies 12
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

bănuiam eu că e vorba de minidiscul soni.veşti "bune": chiar dacă o să poţi copia conţinutul ăla, indiferent ce e pe el, o să aibă un "cadou", care te va umple de fericire!!!cadoul se numeşte DRM!!!te las să-l întrebi singur pe gogu ce e aia, că dacă îţi spun eu, ai să zici că delirez!!! :snakeman:

Link to comment

dacă o tragi prin placa de sunet muzica aia, tot DRM-ul ăla nu prea mai e în stare de nimic.dar dacă copiezi, cum ai copia de pe un flash disk, pe hard, adio: TOATE playerele sony au DRM.o sa te trezeşti şi cu mp3-urile tale de pe hard, mp3-uri luate de pe itunes, sau de pe cine ştie ce site, că subit au limită de x rulări, că nu le poţi scrie pe cd fie el mod date sau mod audio...este motivul pentru care nu prea mai foloseşte nimeni p'afară playere sony... nu sunt mulţi dispuşi să plătească să-şi asculte propriile mp3-uri!!!(sună delirant, nu??? acum 3-4 ani, era mare scandal pe net pe chestia asta, şi nu numai: s-a descoperit că softul de administrare al minidiscului era un mic spyware în toată puterea cuvântului. s-a terminat cam în coadă de peşte... dar unul din rezultate a fost că nu prea se mai cumpără mare lucru de la sony în afară de ps-uri... care bineînţeles că sunt echipate după aia cu modchipuri!!!)

Link to comment

Nu cred ca are iesire digitala scula respectiva, e portabila, asa ca se poate scoate semnal din mufa de casti cu volumul dat mai incet ca sa nu arzi intrarea de la calculator. Pune alimentarea pa baterii ca sa ai zgomot cit mai mic si fara brum.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines