Cipriantevecom Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Bună ziua , dețin plasmă LG 50pn6500 și dintro data cînd l-am deschis am rămas fără imagine,se aude sonorul ,pot schimba programele doar că nu se vede,cum pot verifica daca sunt ledurile arse,nu prea am cunoștințe, mulțumesc Link to comment
iuliantv Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Acum 35 minute, Cipriantevecom a spus: Bună ziua , dețin plasmă LG 50pn6500 și dintro data cînd l-am deschis am rămas fără imagine,se aude sonorul ,pot schimba programele doar că nu se vede,cum pot verifica daca sunt ledurile arse,nu prea am cunoștințe, mulțumesc dacå ai plasmå si vrei så schimbi leduri,inseamnå cå nu ai nimic de-a face cu depanarea tv,asa cå apeleazå la cineva ce se pricepe,så nu provoci daune mai mari Link to comment
misuraelectronic Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Este o plasma , prietene ...nu ai ce leduri sa verifici , pt ca nu are asa ceva ...Mai mult ca sigur , la tine este prajit modulul y-sus ... Link to comment
modoran Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Adevarul e ca si tv-urile cu led sau cu ccfl tot "plasme" se numesc de catre omul de rand Link to comment
iuliantv Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Acum 3 ore, modoran a spus: Adevarul e ca si tv-urile cu led sau cu ccfl tot "plasme" se numesc de catre omul de rand da aveti dreptate,exact cum si tv-ul lcd cu iluminare led ,e numit tv led,de vånzatori,dar avånd in vedere cå e un grup pentru depanatori,e o mare gresealå,e clar cå omul nu e de meserie,de aceea i.am recomandat så apeleze la cunoscåtori,e un tv plasmå deci nu are nimic de-a face cu leduri,poate doar cele de stare, Link to comment
Recommended Posts