Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

trotineta electrica


Recommended Posts

Buna ziua dragi colegi  am si eu cateva mici curiozitati ,as fi foarte recunoscator daca m-ati ajuta si fac cinste cu o bere ,fie ea si in balci ;)


Se da o bicitrotineta electrica cu  acumulator  de 36v  6ah ,motoras de 36v /350w  controller  standard care  o limiteaza serios ,acceleratie foarte lenta si la pornire este necesar sa rasucesti de 2 ori din maneta  ca sa plece de pe loc  cea ce e chiar frustrant in trafic,oricum stiu sigur ca limitarile aste sunt din softul controlleru-lui care are un cip de bios in el  si nu am programator eeprom cu ce sa il programez sa ai pun alt soft ,pun si un link pe yt  cu motorasul desfacut .

Dilema  1 bateria cand era noua  se incarca  pana la 42v  acum  se incarca pana la 40v   ,ce este  celula busita  sau  uzura uniforma ?

Dilema 2 daca ai pun un controller delimitat  de 48v  si un acumulator  mai mare de 10 ah de exemplu  va rezista motorasul ?
 

Multumesc  pentru atentie  ,stiu ca nu puteti sa ghiciti prin ecranul pc-ului  dar  apreciez parerea cuiva  care mananca electronica pe paine  .

Link to comment
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines