catalin ionut Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Salut, Caut sa cumpar o pereche de tranzistori 2sc3264/2sa1295 pentru un amplificator Pioneer A80. Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misuraelectronic Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 deci...pe piata din RSR se vehiculeaza 3 tipuri de astfel de tranzistoare , dupa cum urmeaza ... 1-- ISC 2-- PMC 3-- SKN primele 2 tipuri sint niste chinezarii de 2 bani , iar tipul 3-- este originalul de la Sanken ... daca esti interesat cumva de calitate , atunci iti recomand calduros tipul 3-- ... daca vrei Sanken , originale de la mama lor si nu gasesti cumva in alta parte , atunci ma cauti pe pm si te rezolv ...inca mai am pe stoc noi-noutze ... spune si de unde esti , daca nu este un asa de mare secret ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misuraelectronic Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 (edited) aaaa...si vreau sa va mai dau un pont gratuit ... valabil pt toti finalii de 200w care au aceeasi capsula ... comand in Germania in decembrie 2014 niste 2sc3264 , sub titulatura de Sanken , cam 30 de bucati ...pretul era bun de tot , de ce sa mint ... clientul era un foarte bun prieten de-al meu , care mi-a dat toti banii inainte ... vine coletul ...toate bune si frumoase ...ma uit la marcaj...nimic suspect ...toate erau marcate absolut ireprosabil cu marcajul tipic de la Sanken ...as fi bagat mina in foc ca sint Sanken ...prietenul zice ...pune un magnet pe ele , ca sa vedem daca se lipeste ? ma execut , intocmai si la timp si , ce sa vezi ? tzeapa totala ...fier mort pe spate ...se lipea magnetul ca la balamuc de toate 30 ... am comparat imediat cu cele 7 sau 8 bucati pe care le aveam din alta parte , si carora le cunosteam autenticitatea SANKEN ...nema ...magnetul nu baga in seama citusi de putin portiunea metalica a tranzistoarelor , pt ca la originale trebuie sa fie cupru ...asa ca , am returnat tot lotul de 30 in Germania , iar banii i-am primit pe toti si i-am si dat retur amicului ...Ai naibii chinezi ,,,marcajul ireprosabil , la masuratori dadeau aproximativ bine ...insa greutatea celor 30 mi s-a parut un pic mai mare decit era normal ...iar la proba magnetului , am obtinut un EPIC FAIL de zile mari ... in concluzie ...maaaare atentie si bagare de seama la achizitionarea de asa ceva , din partea oricui ...... pt ca , la punctul 3-- putem avea , in realitate 2 variante ... 3a-- Sanken chiar originale ... 3b-- Sanken piratate , exact cum am patit eu in exemplul de mai sus ... Edited June 15, 2022 by misuraelectronic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iomis Posted June 15, 2022 Share Posted June 15, 2022 Salutari, Vad ca SC-ul apare in stoc aici. Dar la aproape 14 USD/buc... + 60 transportul... + TVA... Eu am colaborat f.bine cu ei. Comunicare excelenta in engleza. Livrare ca americanii aia doi (D. si M.) sau alti grei din domeniu. In max 5 zile lucratoare comanda era la poarta, curier de la DPD. Procedura exact ca la DHL, dar fara costuri de reprezentare in vama, doar 2 formulare si dovada platii facturii, totul pe email. Dar cred ca s-a implinit mai bine de un an de la ultima mea comanda catre ei. Sau aici ambele modele, vad ca sunt recuperati. Mai bine profitati de oferta lui misuraelectronic. Toate bune, Cosmin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian Posted June 16, 2022 Share Posted June 16, 2022 Tinand cont ca nu se mai fabrica e putin probabil sa mai gasesti originali la preturi accesibile. Poate n-ar strica sa te gandesti la trecerea la bipolari mai moderni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalin ionut Posted June 16, 2022 Author Share Posted June 16, 2022 Multumesc tuturor pentru timpul acordat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts