Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar 2sc3264/2sa1295

catalin ionut
 Share

Recommended Posts

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

deci...pe  piata  din  RSR  se  vehiculeaza  3  tipuri  de  astfel  de  tranzistoare , dupa  cum  urmeaza ...

1--  ISC

2--  PMC

3--  SKN

primele  2  tipuri  sint  niste  chinezarii  de  2  bani  ,  iar  tipul  3--  este  originalul  de  la  Sanken ... 

daca  esti  interesat cumva  de  calitate ,  atunci  iti  recomand  calduros  tipul 3-- ...  daca  vrei  Sanken  , originale  de  la  mama  lor  si  nu  gasesti  cumva  in  alta  parte ,  atunci  ma  cauti  pe  pm  si  te  rezolv ...inca  mai  am  pe  stoc  noi-noutze  ... 

spune  si  de  unde  esti  ,  daca  nu  este  un  asa  de  mare  secret ?

aaaa...si  vreau  sa  va  mai  dau  un  pont  gratuit ... valabil  pt  toti  finalii  de  200w  care  au  aceeasi  capsula ...

comand  in  Germania  in  decembrie  2014   niste  2sc3264  ,  sub  titulatura  de  Sanken ,  cam  30  de  bucati ...pretul  era  bun  de  tot ,  de  ce  sa  mint ... clientul  era  un  foarte  bun  prieten  de-al  meu , care  mi-a  dat  toti  banii  inainte ...

vine  coletul ...toate  bune  si  frumoase ...ma  uit  la  marcaj...nimic  suspect ...toate  erau  marcate   absolut  ireprosabil  cu  marcajul  tipic  de  la  Sanken ...as  fi  bagat  mina  in  foc  ca  sint  Sanken ...prietenul  zice ...pune  un  magnet  pe  ele ,  ca  sa  vedem  daca  se  lipeste ?

ma execut , intocmai  si  la  timp  si , ce  sa  vezi  ?  tzeapa  totala ...fier  mort  pe  spate ...se  lipea  magnetul  ca  la  balamuc  de  toate  30  ...  

am  comparat  imediat  cu  cele  7  sau  8  bucati  pe  care  le  aveam  din  alta  parte , si  carora  le  cunosteam  autenticitatea  SANKEN  ...nema ...magnetul  nu  baga  in  seama  citusi  de  putin  portiunea  metalica  a  tranzistoarelor , pt  ca  la  originale  trebuie  sa  fie  cupru   ...asa  ca ,  am  returnat  tot  lotul  de  30   in Germania ,  iar  banii  i-am  primit  pe  toti  si  i-am  si  dat  retur  amicului ...Ai  naibii  chinezi ,,,marcajul  ireprosabil , la  masuratori  dadeau  aproximativ  bine ...insa  greutatea  celor  30  mi  s-a  parut  un  pic  mai  mare  decit  era  normal  ...iar la  proba  magnetului , am  obtinut  un  EPIC  FAIL  de  zile  mari ...

in  concluzie  ...maaaare  atentie  si  bagare  de  seama  la  achizitionarea  de  asa ceva , din  partea  oricui ...:rzb... pt  ca  ,  la  punctul  3--  putem  avea  , in  realitate  2  variante ...

3a--  Sanken  chiar  originale ...

3b--  Sanken  piratate ,  exact  cum  am  patit  eu  in  exemplul  de  mai  sus ...

Edited by misuraelectronic

Salutari,

Vad ca SC-ul apare in stoc aici. Dar la aproape 14 USD/buc... + 60 transportul... + TVA... Eu am colaborat f.bine cu ei. Comunicare excelenta in engleza. Livrare ca americanii aia doi (D. si M.) sau alti grei din domeniu. In max 5 zile lucratoare comanda era la poarta, curier de la DPD. Procedura exact ca la DHL, dar fara costuri de reprezentare in vama, doar 2 formulare si dovada platii facturii, totul pe email. Dar cred ca s-a implinit mai bine de un an de la ultima mea comanda catre ei.

Sau aici ambele modele, vad ca sunt recuperati.

Mai bine profitati de oferta lui misuraelectronic.

Toate bune,

Cosmin