Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Incarcator aparat foto


Recommended Posts

Neata. Am o problema cu un incarcator de acumulator pentru aparate foto care nu mai functioneaza. Vreau sa intreb doar un singur lucru.  Acum ceva vreme am introdus o baterie in incarcator cu gandul sa o incarc, dar avand alta baterie de schimb nu m-am grabit. Acum incerc sa  incarc acumulatorul, dar acesta nu mai functioneaza. Mentionez ca timp de o saptamana, a stat acumulatorul in incarcator, fara sa fie conectat la retea. Acum vin si intreb, are vre-o legatura curentul din acumulator cu piesele acestuia ? Putea curentul din baterie sa cauzeze probleme incarcatorului ? Cu incarcatorul nu sa intamplat nimic de la ultima folosinta, deci acum  vreau sa incarc acumulatorul, si ma trezesc  din senin ca nu mai funcrioneaza. Daca cineva poate sa imi spuna o idee despre ce sa putut intampla, este binevenit.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Ar trebui specificat ce tehnologie are acumulatorul. Apoi incerca incarcatorul cu un acumulator bun si vazut ce nu functioneaza :incarcatorul sau bateria care a stat "pe rece" 

Bateriile litiu total  descarcate, pot face figura sa nu porneasca sa se incarce.... 

Mai ales daca a trecut varsta de 2-3 ani... 

Link to comment

A pornit. La intrarea in incarcator a cablului de alimentare a prins o hartie si nu facea contact :)  Am mai patit asta odata la mufa de internet a unui laptop si ma miram de ce nu merge internetul :P Acumulatorul nu era gol, avea doua linii, si este litiu ion, si este relativ nou are pana intr-un an, si 2-3 incarcari la activ. Se poate inchide . Multumesc !

Edited by Shutter
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines