Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

TA7630p


Mihai85

Recommended Posts

Ce parere aveti de corectorul facut cu acest circuit?Din cand in cand ,din mers mi se interupe un canal si trebuie sa repornesc statia ca sa reporneasaca.(banuiesc CI defect).Altceva....pornire lenta nu are?(cand pornesc amp se aude un bum in boxe...nu este de la traf si etaj final k am filtru pe 220 si fara corectorul asta nici nu se aude cand porneste etajul final).Cand opresc statia se da vol la max pt o fractiune de secunda de ti se ridica parul in cap :weedman: si vad ca nu poate sa coboare sub 100hz chiar daca schimb val c-urilor de 0.12uf.Eu cred k e varza.

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Multumesc.Am avut mai demult acest corector si intradevar mergea mai bine dar folosesc carcasa unui amp AS40213 facut cred de electromures iar potentiometrele sunt mono pt ca folosea tot un controler de la sony CXA.... care nu se mai gaseste si i-am bagat un modul cu ta 7630.Nu as vrea sa schimb potentiometrele k sunt dealea tip vechi care nu am mai vazut.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines