Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Componente pt amp cu lampi

Dj_Dog
 Share

Recommended Posts

1) 2 transformatoare identice u tole tip manta recuperate din amp de linie. Trafurile sunt de o tola de calitate foarte buna, se preteaza  pentru rebobinat sau la un push pull cu lampi de impedanta joasa 

Pret 100 lei ampbele

Bb3yrvR.jpg

9mrsLRF.jpg

2) Cablaj echipat , fara lampi, pentru amp push pull cu 6p14p si 6n2p  - 250 lei

VG86Enj.jpg

L4LDFti.jpg

3) condensatori Sanwha 560uF / 400Vcc recuperati - 7 bucati  - 100 lei toti

mZMkVmu.jpg 

• Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

La 14.06.2022 la 7:21, Dj_Dog a spus:

pct 2 va pleca la dl Tanase

restul valabile

Daca se răzgândește colegul Tănase, vreau eu toate cele trei puncte. 

Va mulțumesc anticipat

• 3 weeks later...
Acum 16 minute, sonic11 a spus:

Doar cablajul ne populat se poate?

E mult mai rentabil "populat", economisesti timp si bani, daca comanzi piesele, de ex din rezistori tre sa iei cate 10 - 20 din fiecare valoare, ca nu dau buc mai putine..... 

( sa nu zic, ca am avut o comanda la Tme, si a venit in 3 transe, ca nu au avut pe stoc toate valorile, a tinut 1 luna pana a venit totul....) 

Edited by Усилитель

Acum 1 oră, Усилитель a spus:

E mult mai rentabil "populat", economisesti timp si bani, daca comanzi piesele, de ex din rezistori tre sa iei cate 10 - 20 din fiecare valoare, ca nu dau buc mai putine..... 

( sa nu zic, ca am avut o comanda la Tme, si a venit in 3 transe, ca nu au avut pe stoc toate valorile, a tinut 1 luna pana a venit totul....) 

Am foarte multe componente, de acea vroiam doar pcb.

Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines