Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony


Guest mihaium

Recommended Posts

Guest mihaium

Stie cineva ce poate fi defect la un Sony care are rastrul alb dar nu se vede imaginea. cand il pornesc pentru 2-3 secunde este si imagine dar apoi se albeste tot ecranul si nu reusesc sa gasesc defectul.

Link to comment
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest mihaium

Multumesc mult pentru raspuns.este un Sony KVM2151a.La inceput (cele 2-3 secunde) cand se este imaginea tensiunile sunt toate o.k. pe urma tensiunile se micsoreaza.exemplu tens care ajunge pe baza tranzistoarelor "finale" din etajul video *cele care dau tens pentru tunurile de culoare* este de numai 104V in loc de 134/136 V.eu am presupus la un moment dat ca ar fi tubul de vina pentru ca inaintea rezistentelor prin care se face alimentarea acestor tranzistoare este tensiunea de 190/200 V.

Link to comment

Am avut defectul asta si era de la intrarea pe scart cred ca TEA 2014 pornea cu imagine si disparea (la unele posturi se vedeau umbre din imagine) era un SONY cu cu scarturile pe modul si diagonala mare

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines