Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

metode de lipire cutii


Guest Kpone

Recommended Posts

un singur lucru vreau sa intreb ca nu prea am gasit ceva concret.....cum se face o incinta dak am toti peretii........adik cum prind toate fetele intre ele??.suruburi,aracet,silicon........care e cea mai buna metoda si cea mai practica?

Link to comment
  • Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pai da ca din pal m-am hotarat sa le fac.............le lipesc cu aracet ,folosesc si holtzsuruburi....dar totusi trebuie sa aiba o parte,cred ca spatele,care trebuie sa fie usor detasabila la nevoie,pe aceea cum o prind ca nu mai e loc de aracet?

Link to comment
Guest danielzane

Montezi la interior in colturi cate o bucata de lemn cu profil patrat in care fixezi cu holtsuruburi fata sau spatele detasabile. Intre patrate poti fixa baghete de lemn mai subtiri, la nivel cu patratele, pe care poti lipi purfix sau ceva in genul asta si nu vei avea probleme cu etansarea.

Link to comment

Dar sa le si lipesti..eu nu m-as baza numai pe holtzsuruburi mai ales daca incintele is din pal, ca ala se sfarma destul de usor...aracetul va crea o legatura mult mai puternica si va si etansa destul de bine

merg holtzsuruburile, dar trebuie sa dai gaura cu bormasina intai 8) cu o unitate mai mica decat surubul. cu un spiral mai mare poti sa faci sa nu se mai vada surubul, adica "infundat" sau flashspor la treaba!
Link to comment

Or merge holtsuruburile..dar un aracet face mult mai multe si e usor de lucrat cu el, etanseaza bine si nu ai nevoie sa faci gauri ca sa pui aracet cu ai nevoie sa dai pt holtsuruburi si iti spun ca alea sfarma palul la solicitari mariCel mai bine nu te complici cu spatele detasabil ca oricum difurile le montezi pe dinafara, lipesti totul si lucrezi prin gaura de la bass, daca dimensiunea gaurilor iti permite.

Link to comment

mersi pt sfat,asa o sa fac ca difuzoare o sa-mi iau de 15" sau 17" si cred k o sa-mi permita si cum o sa le montez pe dinafara,ca asa am citit ca e mai indicat,nu credk o sa fie probleme.thanks again!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines