mercenarx Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 salutare, vreau sa inlocuiesc placa de baza la un tv vestel , si difera alimentarile la display cea pe care vreau sa o inlocuiesc are alimentarea 12 volti (cea defecta) , iar cea buna are alimentare de 5 volti stie cineva daca exista vreo modificare sa inlocuiesc pe prima cu a doua? ms Link to comment
adydep Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 (edited) Scos ștrapul P3(și P4?) și lipit unde scrie P5....așa cred,uite: Edited June 8, 2022 by adydep Link to comment
mercenarx Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 am facut deja asta si nu pleaca deloc , nici sursa... cred ca placa asta a functionat cu alta sursa.. eu am 17ips19-5 Link to comment
iuliantv Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 (edited) Acum 1 oră, mercenarx a spus: am facut deja asta si nu pleaca deloc , nici sursa... cred ca placa asta a functionat cu alta sursa.. eu am 17ips19-5 dacå are etichetå pe modull ci+ ,in mare parte se poate afla ce a folosit,dacå nu trebuie vazutå ,,ochiometric,, diferenta fizicå acelor 2 mainboarduri,,sånt destui ,cel putin 2 pe forum,ce se ,,infoaie,, cånd ii intrebi ce surså a folosit,unul chiar e nesimtit ,in afara forumului,e in stare så te injure 4-5 zile in afara forumului,eu unul asa am påtit Edited June 8, 2022 by iuliantv Link to comment
Recommended Posts