Simion Irinel Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Va salut domnilor colegi,va rog sa ma ajutati si pe mine cu o telecomanda pentru acest tv,va multumesc anticipat. Link to comment
tehtronics Posted June 7, 2022 Share Posted June 7, 2022 Pune poza cu eticheta de pe capac... Vrei telecomanda compatibila sau coduri pentru programabila? Link to comment
Simion Irinel Posted June 7, 2022 Author Share Posted June 7, 2022 Vreau telecomanda compatibila. Link to comment
Simion Irinel Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 Acum 13 ore, tehtronics a spus: Pune poza cu eticheta de pe capac... Vrei telecomanda compatibila sau coduri pentru programabila? Va salut,va atasez o poza cu eticheta de pe capac Link to comment
tehtronics Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Mai simplu cu o "programabila"... Din ce localitate esti? Link to comment
Simion Irinel Posted June 8, 2022 Author Share Posted June 8, 2022 Acum 7 minute, tehtronics a spus: Mai simplu cu o "programabila"... Din ce localitate esti? Comuna Manastirea Judetul Calarasi. Link to comment
tehtronics Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Ti-am trimis in privat ... Contacteaza persoana recomandata. Link to comment
Simion Irinel Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 Va salut,nu am reusit sa gasesc telecomanda,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un link de unde sa pot cumpara una,va multumesc anticipat. Link to comment
Simion Irinel Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 (edited) Va salut colegi,aceasta este buna ca sa stiu daca o cumpar?https://telecomanda-tv.ro/telecomanda-compatibila-pentru-tv---lcd-thes/1331.htm Edited June 14, 2022 by Simion Irinel Link to comment
tehtronics Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 (edited) Da, este o "programabila" ... Le spui marca si modelul, iar ei o programeaza. Colegul din Calarasi nu te-a putut ajuta?! Edited June 14, 2022 by tehtronics Link to comment
Simion Irinel Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 (edited) 1 oră în urmă, tehtronics a spus: Da, este o "programabila" ... Le spui marca si modelul, iar ei o programeaza. Colegul din Calarasi nu te-a putut ajuta?! Colegul din calarasi mia spus ca se ocupa numai cu depanarea,ma sumat cei de la acel magazin pe care l-am gasit si au cerut modelul tv-ului deci este de bine,va multumesc. Edited June 14, 2022 by Simion Irinel Link to comment
Recommended Posts