Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 3, Nokia 5.1, Festina, Invicta, Sekonda la cutie

rochester21

Recommended Posts

Nokia 3 la cutie, folosit 5 luni, arata de 10/10, mai am doar cablul de incarcare- 190 lei.

Nokia 5.1, folosit circa 6 luni, 9.8/10, nu stiu unde e cutia, mai am doar cablul de incarcare- 220 lei.

Nu au fost scapate sau folosite la jocuri, sunt decodate, nu au zgarieturi sau defecte.

Ceasuri noi, nepurtate, la cutie(am facturile si garantia din 2021):

Festina retro, absolut uimitor ca aspect daca va plac ceasurile vechi- 240 lei.

Invicta import SUA, model diver pe 38mm- 240 lei.

Sekonda Import SUA- 190 lei.

Precizez ca modelele din State nu se gasesc in EU, de-asta le-am si comandat de acolo. Am facut exces totusi si 

acum am prea multe. 

Pe langa faptul ca toate preturile sunt sub pretul pietei, includ si livrare cu posta special pentru membrii forumului.

(nu pot incarca mai multe poze, dar pot trimite celor interesati via email).

DSC02014.JPG

DSC02019.JPG

Edited by rochester21
  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rochester21

19

• grosu99

3

• Florinel TV

2

• aureli67

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut !

Vă rog să-mi rezervați pentru mine Nokia 3.

Vă trimit adresa.

Edited by Nostalgic

Va salut . Nokia 5.1 va rog sa-l rezervati pentru mine .

Amanuntele le discutam pe privat . Multumesc anticipat .

4 hours ago, Nostalgic said:

Salut !

Vă rog să-mi rezervați pentru mine Nokia 3.

Vă trimit adresa.

Nokia 3 rezervat pana luni....

Ambele telefoane arata ca noi, poze suplimentare cu 5.1:

Astea nu sunt telefoane ca alea din targ sau de pe olx, eu nu ascult manele si nici nu scap telefoanele din mana in fiecare zi !! :96

DSC02657.JPG

DSC02659.JPG

DSC02658.JPG

V-am cerut informatii suplimentare , pentru ca ati spus ca dati pe email .

Dar nu m-ati sunat si nu ati dat informatii suplimentare .

In postul de pe OLX ( https://www.olx.ro/d/oferta/telefon-android-nokia-5-1-aproape-nou-IDfX7Da.html ) spuneti : 

Telefonul a fost folosit de mama mea, deci nu s-au jucat jocuri pe el, nu a fost lovit etc. "

Ma retrag din afacere . Vanzare buna in continuare .

7 hours ago, aureli67 said:

Am atasat poze si da, telefonul a apartinut mamei mele. Acum are unul cu ecran mai mare. 

(nici ea nu asculta manele!). 

Si corect, stiam ca nu vreti telefonul. 

Edited by rochester21

Nokia 5.1 sunt eu interesat, un nr de tel in privat daca se poate, pretul e cel afisat in topic?

Toate ofertele sunt reale, inclusiv pretul si conditia... Si da, stiu ca preturile sunt mici :scarpin

Nu dau numarul de telefon inainte de vanzare pentru ca pana acum am primit:

-injuraturi. 

-oferte cu biciclete de copii la schimb. 

-oferte de 70 de lei. 

Asta pe OLX. Aici pe Forumul Electronistilor oamenii sunt mai eleganti desigur, dar prefer scrisul. 

Ce e scris ramane*. 

Dintre toate obiectele puse la vanzare, telefoanele sunt mereu cele mai problematice. De ce, nu stiu. 

Daca vand un mixer la 200 lei nu e nici o problema, dar daca vand un telefon la 200 lei intra pe fir fel de fel de oameni. Unii foarte insistenti si suspiciosi. 

E o anumita disperare, ca si cum telefoanele mobile salveaza vieti, sau nu se poate trai fara facebook, nu stiu. 

Inapoi la vanzare. 

Edited by rochester21

Poze noi cu Nokia 3. Un telefon foarte decent cu rama metalica si aspect fin, singura nemultumire e ecranul, care nu e potrivit pentru vizionarea de filme, de altfel telefoanele din aceeasi gama de pret de la Huawei au aceeasi problema. Trebuiau sa faca economie undeva....Sony si Xiaomi stau mai bine pe partea asta.

(Nokia 5.1 are ecran foarte decent, dar sufera relativ pe partea de contrast maxim/luminozitate). 

DSC02024.JPG

DSC02025.JPG

DSC02026.JPG

Nokia 5.1 este retinut pana saptamana viitoare....dar i-am spus viitorului proprietar ca pana atunci il folosesc eu la vizionat filme pe youtube...recomand "Slums- Cities of Tommorow" si "Real Stories- Slab City".....:evil3:

Invicta Pro Diver 38mm- bratara cu zale pline, carcasa pe filet, ambele din otel inoxidabil. Finisaj tip "oglinda", bezel rotativ functional.

Foarte populare in tara lui Trump-Voda, cautati recenzii pe Amazon si youtube.

Model in doua tonuri cu cutie alba....mecanism Hattori-Epson. Cat costa??? 240 lei cu tot cu livrare?! 

Trebuie sa fie teapa.. :qetrwe

Am postat prea mult azi, pana marti astept clienti.

DSC02031.JPG

DSC02030.JPG

Edited by rochester21

Domnul nostalgic s-a dat la fund, Nokia 3 la vanzare.

Nokia 5.1 e rezervat in continuare, iar ceasurile nu mai sunt la Moda asa ca sunt si ele disponibile.

:cadou

Festina stil Art Deco cu folii si cutie+ garantie inca un an....arata prea bine. Prea multa eleganta.  240 lei livrat!?? Nu trebuia pus la vanzare, oare ce-a fost in capul meu....:41

dfg.jpeg

DSC06556.JPG

Edited by rochester21

Ziua de reduceri. 

Toate preturile la ceasuri scad cu 20 de lei, iar la telefoane cu 10 lei. 

Scaderile se aplica si obiectelor rezervate*. 

Toate preturile includ in continuare livrare gratuita. 

*In limita stocului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines