Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schneider traznit

Recommended Posts

IMG-20220603-201620-965.jpg

Model: led32-sc470k 

Șasiu uniplaca: kk-msd6683 

A fost traznit pe rețea, și i-a fost afectat controlerul sursei nw910, după cod, f9m31 

Am căutat pe google, dar nu-l găsesc; exista vreun alt ic compatibil, sau sa montez o sursă tip ca-xxx?

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Identifica pinii după schema și cauta pe site-ul rusesc cu echivalente. Nu se poate sa nu găsești ceva acolo care sa poată fi cumpărat și sa meargă pe placa ta. 

Eu sint complet împotriva cirpelilor de genul cum vrei tu sa faci. 

"Cârpeli " de genul asta am văzut că fac oameni de aici de pe forum, care sunt foarte bine pregătiți; sunt cazuri când chiar nu ai alta varianta, și ești nevoit să faci asemenea lucruri... Personal nu am făcut, dar toate au un început!

Daca ati fi montat un ca888, nici n-ati fi avut timp sa postati pe forum. Tigaia, a se citi televizorul, ar fi tembelizat deja clientul :rade:

Cat despre cârpeli, eu pana acum n-am vazut ca888 traznit, dar sursele originale lesina si daca bate vantul mai tare

Edited by Gabriel_S

• 1 year later...
La 03.06.2022 la 20:36, Budreala Radu a spus:

IMG-20220603-201620-965.jpg

Model: led32-sc470k 

Șasiu uniplaca: kk-msd6683 

A fost traznit pe rețea, și i-a fost afectat controlerul sursei nw910, după cod, f9m31 

Am căutat pe google, dar nu-l găsesc; exista vreun alt ic compatibil, sau sa montez o sursă tip ca-xxx?

Va salut, stie cineva de acest controler ??? ..., am cautat pe toate placile mele si nu gasesc nimic !

Edited by cornel1962

Revin la acest tv, am primit coletul cu CA-888, l-am montat și am înlocuit în același timp tl431 și opto,...am 12 v in gol și când cuplez sarcina (bec 12v/21w) scade tensiunea(abia pâlpâie becul). Sursa este deconectata de la restul plăcii tv(am scos bobina). Aveți idee de ce nu tine în sarcina ? Din chopper am înfășurarea de 12v ,înseriată și cu înfășurarea pentru leduri. Partea de leduri funcționează ok și asta mă derutează, dacă dau 12v extern, tv-ul funcționează normal. Circuitul de referință vine din ramura de 12v și este totul ok, când este fara sarcina , adică dacă am 12v, pe ref.TL431, am 2,49v....!!! Ce ziceți ???