Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand 4 tablete Apple

bobo123

Recommended Posts

1.tableta Apple ipad 2 model A1396, neagra.

Sanatate baterie 99%, nu are iclod, poate fi atasat cont sau poate fi resetata.Arata foarte bine, nu recunoaste cartela sim, restul perfect functional, 16gb stocare interna.incarcator si cablu.

Merge foarte bine pe youtube, Ios 9.3.5.nu merg multe aplicatii din cauza ios invechit.

Pret 150 lei plus transport cu posta.

2.ipad 2 modelA1396 ,alba, 32gb mem interna.

Baterie 82% sanatate, arata foarte bine pe fata, ceva zgarieturi fine pe spate, nu recunoaste sim, nu are cont dar poate fi adaugat si resetat.ios 9.3.5 nu suporta prea multe aplicatii.

Merge foarte bine pe youtube.incarcator si cablu.

Pret 170 lei plus posta.

3.ipad 2 model A1396, neagra,16gb mem interna.

Ca si celelalte nu recunoaste sim,iar la aceasta touchul merge mai greu in partea de jos dar daca este intoarsa le lateral merge perfect sa scrii.

Batetie 89% sanatate, arata foarte bine, ios 9.3.5 nu suporta prea multe aplicatii, merge foarte bine pe youtube.cablu si incarcator.

Pret 130 lei( pret redus pt ca touchul merge mai greu in partea de jos) plus posta.

4.ipad 4 model A1460 , negru, 32gb, ios 10.3.3, nu recunoaste sim.

Baterie 72% sanatate, touchscreen nou cu folie pe el, functioneaza foarte bine pe youtube.arata bine pe ambele parti.suporta anumite aplicatii, mai multe decat ios 9.3.5.

Incarcator si cablu.

Pret 170 lei plus posta.

Ps: am sters pozele, revin maine , sa vad unde le incarc ca am inteles ca apar si poze deochiate desi mie imi apar ok.multumesc.

Edited by bobo123
  • Replies 16
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bobo123

14

• PINTI

2

• adydep

1

Off.

Mai interesante sunt pozele care se afla sub cele cu tabletele. :aplauze

On.

Corecteaza cat mai ai timp.

Edit.

Bine ca ai corectat.

Edited by PINTI

Am sters pozele.maine le incarc pe alt site mai prietenos.va rog sa imi spuneti unde ar fi ok.azi nu mai am timp.

Multumesc.

• 2 weeks later...

Reducere 20 lei la fiecare tableta.

Transportul il suportati voi cu posta.

Alta reducere nu mai fac.

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines