sesebe Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 Salutare colegi, Am gasit prin uscator la parinti un pickup ITE GS431. Mi-ar placea sa-l fac sa cinte din nou iar prima etapa este sa-i gasesc o curea noua. Imi poate recomanda cineva de unde pot lua o curea noua cit de cit de calitate? Cureaua originala este rupta si are o lungime desfasurata de ~48cm. Cum se masoara cureaua? La diametru sau la lungimea desfasurata? Link to comment
daniels Posted May 29, 2022 Share Posted May 29, 2022 https://www.electronicservice.ro/cumpara/curea-plata-mx3-7439894 Link to comment
gusti_73 Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 https://www.partysound.ro/dj/produse-dj/diverse-cartuse-suporturi/curea-transmisie-stage-line-p-124djp/29445 puteti sa o incercati pe acesta.....are un pret mult mai decent decat cea de la electronicservice Scuze.......probabil ati rezolvat pana acum dar poate mai sunt colegi. Care au nevoie. Link to comment
sesebe Posted January 4, 2023 Author Share Posted January 4, 2023 Merci de ideie, am sa verific mai ales ca am nevoie de una pt un prieten. Nu, n-am rezolvat încă, sta în teancul ce urmează sa fie luate în atenție. Link to comment
gusti_73 Posted January 4, 2023 Share Posted January 4, 2023 Mai masurati inca odata. Pare mare ca si dimensiune. Link to comment
sesebe Posted January 5, 2023 Author Share Posted January 5, 2023 Și cum se măsoară? Am întrebat și in prima postare. Lungimea desfășurată, diametrul cind este poziționată ca un cerc, lungimea desfasurata/2 (o curea întreaga întinsă), sau cum? Link to comment
mannx Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 Se pune in două, se întinde fără să se deformeze și se măsoară lungimea. Practic jumătate. Eu așa am procedat de comun acord cu vânzătorul și a fost perfect. Din păcate nu știu cota de care ai nevoie. Încerc să aflu. Și cam 50 lei costă una bună. Link to comment
sesebe Posted January 5, 2023 Author Share Posted January 5, 2023 La mine, acum, nu mai exista cureaua originala. Nici la prietenul meu. Măsurătoarea am făcut-o folosind o sfoara pusa pe traseul original și cred ca valoarea este corecta. Am sa refac măsurătoarea înainte de a da comanda dar canalul de pe "platan" este aproape la diametrul lui deci rezulta o curea mare. Link to comment
okean Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 La multi ani ! Cureaua se pune mai mica decat masuratoarea cu sfoara, caut dimensiunile exacte... Link to comment
daniels Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 147mmX4,5mmX0,5mm (fiXlatimeXgrosime) da o lungime de 461,58mm Daca tinem seama ca acea curea s-a mai deformat, se potriveste cu cei 48cm Link to comment
okean Posted January 5, 2023 Share Posted January 5, 2023 (edited) Alea dimensiuni sunt,deci cam cu 5% mai mica decat dimensiunea masurata functioneaza in mod curent... Edited January 5, 2023 by okean Link to comment
Recommended Posts