Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

led Sony KDL-42W828B NAND

Recommended Posts

sal!, am pe masa tv-ul din titlu cu placa de baza  1-889-202-22 , la clipeste ledul de st-by de doua ori , apoi pauza 3 secunde , clipire de doua ori , si tot asa

(cod eroare2)

nu prea gasesc pe net ce ar fi aceasta eroare (la modelul asta) , dar la alte modele ar fi partea de alimentare (este cu sursa externa de 19,5v si este ok) , sau soft placa de baza

daca are cineva dumpul pentru nand , sau schema placii de baza, rog sa posteze

multumesc

Edited by mercenarx

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 3 ore, mercenarx a spus:

sal!, am pe masa tv-ul din titlu cu placa de baza  1-889-202-22 , la clipeste ledul de st-by de doua ori , apoi pauza 3 secunde , clipire de doua ori , si tot asa

(cod eroare2)

nu prea gasesc pe net ce ar fi aceasta eroare (la modelul asta) , dar la alte modele ar fi partea de alimentare (este cu sursa externa de 19,5v si este ok) , sau soft placa de baza

daca are cineva dumpul pentru nand , sau schema placii de baza, rog sa posteze

multumesc

nu cred ca rescrierea nandului så aduca ceva bun,astea sånt ,,ciufute,, råu,binul nand e imperecheat cu procesorul,si un dump salvat din alt tv,nu aduce nimic bun,in cel mai ,,bun,, caz va schimba erroarea,va clipi de 3 ori in multe cazuri

Edited by iuliantv

1 oră în urmă, mercenarx a spus:

Multumesc Gabriel_S , limba n-o inteleg , dar banuiesc ca trebuie sa fie in punctul respectiv 2,1 volti si se fac cu ajutorul unui semireglabil de 100k ?

Sau cu un stepdown converter reglat la 2.1v

Dupa cum se observa si in colajul de poze e un tipar. Nici eu n-am avut noroc de o placa ca-n video, dar le gasesti relativ usor. In timpul cat merge, cateva secunde, vezi in jurul procesorului unde dai de 19v. Sau poate gasesti manualul de service pt placa asta, dar oricum langa procesor nu ai 19v decat pentru dc det

Edited by Gabriel_S