icar Postat Mai 13 Partajează Postat Mai 13 Schema a fost publicata, acum vreo doi ani, de Viobio, si e cea de mai jos In anodul lui EF86 as vrea sa pun un WU-metru, cu tub EM84, adica schema de mai jos. Rugamintea, pentru cei mai priceputi ca mine, pot cupla WU-metrul in punctul indicat? Intreb asta pentru ca mi-e tema ca impedanta de intrare a WU-metrului sa nu deranjeze buna fuctionare tubului EF86, deci a amplificatorului. Daca nu, care ar fi o solutie viabila de conectare? Eu ma gindeam la iesirea trafului de iesire. Multumiri. Pentru restul (constructie practica si niste rezultate, chiar si la urechimetru), in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rammstein Postat Mai 13 Partajează Postat Mai 13 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icar Postat Mai 13 Autor Partajează Postat Mai 13 Multumesc. Dar...alta solutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Усилитель Postat Mai 13 Partajează Postat Mai 13 http://boginjr.com/electronics/lv/magic-eye/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tanase Ion Postat Mai 13 Partajează Postat Mai 13 Merge pus la iesire ptr difuzor, in apliful meu asa am facut si merge frumos Acesta e ampliful facut de mine in pp cu 6p3s-e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tanase Ion Postat Mai 13 Partajează Postat Mai 13 (editat) Acelasi amplificator dar cu em800 Editat Mai 13 de Tanase Ion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icar Postat Mai 14 Autor Partajează Postat Mai 14 Usiliteli, solutia e buna. Am un modul preamplificator, kit de la Sigmanortec, pe care ma gândesc sa-l folosesc, preluând semnalul de la intrare. Dar mai inainte o sa incerc si varianta adoptata de @Tanase Ion si daca merge, ramâne asa. Multumiri pentru sugestii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rammstein Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 (editat) Acum 12 ore, icar a spus: Multumesc. Dar...alta solutie? De la ieșirea amplificatorului. Fără rezistența de 150k și condensatorul in serie cu ea, fără rezistența de 470k care este în paralel pe sem 500k. Editat Mai 14 de Rammstein Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Усилитель Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Posibil sa fie necesara eliminarea R de 150k si de 470k... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rammstein Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Acum 13 minute, icar a spus: Usiliteli, solutia e buna. Am un modul preamplificator, kit de la Sigmanortec, pe care ma gândesc sa-l folosesc, preluând semnalul de la intrare. Dar mai inainte o sa incerc si varianta adoptata de @Tanase Ion si daca merge, ramâne asa. Multumiri pentru sugestii! Te complici de pomană cu kit, fă schema postată de tine mai sus, nu vad nici un rost să iei semnal de la intrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sonic11 Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Cum spune si @Rammstein nu are rost sa complici situatia cu acel kit si oricum te intereseaza raspunsul etajului final, nu al sursei de semnal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tanase Ion Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 (editat) Merge si asa ceva scuzati cablajul La finalul filmuletului.este si schema Si iata ceva care este inca in lucru si in teste Editat Mai 14 de Tanase Ion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tanase Ion Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 (editat) Ptr fiecare tub este schema ca in vu-metru em84 Editat Mai 14 de Tanase Ion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icar Postat Mai 14 Autor Partajează Postat Mai 14 @Rammstein, multumesc pentru indicatii. Renuntasem si eu la ideea legarii la intrare, tocmai pentru ca arata starea semnalului la intrare, nu dupa amplificare. @sonic11, da asa e. @Tanase Ion, am retinut schema. Inca o data, multumiri tuturor pentru interventii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icar Postat Mai 14 Autor Partajează Postat Mai 14 (editat) Am eliminat rezistentele de 150k si 470k, condensatorul l-am lasat. Am cuplat WU-metrul la iesirea difuzorului. S-a dovedit ca tensiunea alternativa e prea mica, doar cu volumul la maxim se acopera cam jumatate din partea "neagra" . O sa fac schema lui @Tanase Ion Editat Mai 14 de icar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.