yo7but Postat Mai 11 Partajează Postat Mai 11 (editat) Cumpar un radiator cu dimensiunile 15x8(max.10) cm, aripile de 4-5 cm si talpa de 10 mm. Rog poze. Multumesc. Editat Mai 11 de yo7but Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kari Postat Mai 12 Partajează Postat Mai 12 Am unul 265x160x70 talpa de12 grosime aripioare 6 la baza 3 la varf 16 aripioare pe latime,3,650kg una bucata disponibila pret 130 lei in cont ,posta gratis poze pe watsapp daca prezinta interes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo7but Postat Mai 12 Autor Partajează Postat Mai 12 Multumesc dar am nevoie de dimensiunile din anunt, trebuie sa se incadreze intr-o cutie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Marginean Postat Mai 12 Partajează Postat Mai 12 La 11.05.2022 la 18:38, yo7but a spus: Cumpar un radiator cu dimensiunile 15x8(max.10) cm, aripile de 4-5 cm si talpa de 10 mm. Rog poze. Multumesc. Puteai sa-mi zici cand ti-am trimis cutia si-l primeai cadou! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo7but Postat Mai 14 Autor Partajează Postat Mai 14 up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Marginean Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 Ți-am trimis pozele pe whatsapp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo7but Postat Sâmbătă la 04:04 Autor Partajează Postat Sâmbătă la 04:04 Valabil... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo7but Postat Luni la 12:51 Autor Partajează Postat Luni la 12:51 up... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo7but Postat 2 ore în urmă Autor Partajează Postat 2 ore în urmă Se poate inchide. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate