validae Posted February 27 Share Posted February 27 Era prea frumos să fie ei atât de ieftini.....dar oricum vor rămâne cei mai ieftini Link to comment
Costa Posted March 24 Share Posted March 24 Nu am de ales ,trebuie sa plec de la Hidroelectrica. Cu toate interventiile mele nu primesc factura de 11 luni . Cum pot afla preturile reale,neplafonate ale furnizorilor de electricitate ? Ar fi util pe termen lung ,zona Oltenia ,mai precis Severin. (Electrica Furnizare sa fie in top cu pretul ? ) Link to comment
mihaiaurul Posted March 24 Share Posted March 24 3 minutes ago, Costa said: Cu toate interventiile mele nu primesc factura de 11 luni . Se pare că ai internet. Ai încercat să-ți faci un cont la ei ? Link to comment
Blacksmith Posted March 24 Share Posted March 24 Acum 4 minute, Costa a spus: Cum pot afla preturile reale,neplafonate ale furnizorilor de electricitate ? https://posf.ro/comparator?comparatorType=electric Link to comment
Costa Posted March 24 Share Posted March 24 23 minutes ago, mihaiaurul said: Ai încercat să-ți faci un cont la ei ? Cont,aplicatie,factura pe email pana cand contorul vechi a indicat eroare . Apoi sesizare,contor nou ,petitii online,5 vizite la serviciul clienti...a trecut aproape un an . 27 minutes ago, Blacksmith said: https://posf.ro/comparator?comparatorType=electric Stiam asta ,lista obtinuta contine ofertele actuale cu pret subventionat . Link to comment
mihaiaurul Posted March 24 Share Posted March 24 16 minutes ago, Costa said: Cont,aplicatie,factura pe email pana cand contorul vechi a indicat eroare . Pe contul online nu sunt facturi, sume restante ? Link to comment
iuliantv Posted March 24 Share Posted March 24 Acum 13 minute, Costa a spus: Nu daca contorul sta pe loc,stati linistit si dati curent la masini electrice ,in cel mai rau caz vor face estimari dupa facturile vechi Link to comment
Costa Posted March 24 Share Posted March 24 Contorul e functional ,la Hidroel. multi iau salariul ...ca la stat. Link to comment
Recommended Posts