Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentator camera foto digitală


Postări Recomandate

Buna , am un ap. foto digital model mai vechi la care nu mai tine mult timp bateria . Va rog sa-mi spuneti daca pot folosi un alimentator obisnuit sau trebuie ceva filtraj mai mare ? Vreau sa folosesc aparatul doar in casa pentru a poza diferite obiecte de care nu mai am nevoie pentru a le putea pune pe site la vanzari . Va multumesc de eventuale raspunsuri .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ce model de aparat ? Ce baterie are ? Se poate demonta bateria originală cu grijă şi e taie legăturile dintre plăcuţa BMS şi celula Li-Ion, apoi se lipesc la plăcuţă două fire mai lungi ce vor duce la o baterie externă de capacitate mai mare, nu contează modelul.Bateria originală se remontează la loc, cu firele trase printr-o laterală, astfel ca firele să poată fi scoase afară din aparat.

Link spre comentariu

Spune-ne ce camera foto ai.

Camerele foto mai vechi, de regula au un jack unde se conecteaza un alimentator extern (pentru economisirea acumulatorului la descarcarea pozelor). Acel alimentator este capabil sa furnizeze un curent de 2A, chiar daca consumul de lucru este mai mic. Logica este urmatoarea: cand se porneste camera foto este facuta o proba: se absoarbe pentru scurt timp un curent de 2A, ca o verificare a incarcarii acumulatorilor. Daca acumulatorii sunt consumati sau batrani camera se inchide automat si trebuie sa remediezi situatia.

 

Daca nu exista acel jack, trebuie trase doua fire de la contactele acumulatorului si conectat la alimentator potrivit (tensiunea egala cu a acumulatorului, capabilitatea de curent 2A sau mai mult). Este vorba de un alimentator in comutatie, care furnizeaza tensiune stabilizata.

 

Daca spui tipul camerei foto, putem sa-ti dam informatii punctuale.

Link spre comentariu

M-am grabit sa pun intrebarea  cand o cunostinta mi-a promis ca-mi aduce un ap. foto digital Sony la care nu mai se gaseste baterie . Cand a venit , situatia s-a schimbat , mi-a adus un alt aparat foto cu baterii obisnuite gen AA de 1,5V in loc de acumulatorii de 1,2V . Este un Samsung D760 , 7.2 Mega pixels , model mai vechi . Am incercat sa pozez scala unui ap. radio de colectie , nu sunt multumit de poza facuta . Mai experimentez dar cred ca nu poate mai mult . 

 

  Eu am unul cumparat nou Canon A1200 , 12.1 Mega pixeli , faceam poze mai bune cu el . Nu stiu cum s-a defectat , pare a fi ceva la obiectiv , meniul apare dar nu vad obiectul ce vreau sa pozez . M-am uitat sa cumpar unul nou dar n-am gasit doar foarte scumpe .

 

Link spre comentariu

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Răspunde la acest subiect...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări