Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROVISION K2003TS


Recommended Posts

salut! tvul este pe sasiul de ONWA cu procesorul ST9-MONICA1. pe panoul frontal exista un buton mai scurt cu care clientul a intrat in service mode si a dereglat multe din functiile aparatului. m-am uitat atent la butonul in sine .este mai scurt , aproape ca ramane in interiorul carcasei, dar are fanta perfecta prin care se poate ajunge la el. nu are denumirea functiei scrisa in dreptul sau. apasindul am intrat in serv mode. e normal sa fie la vedere? are alta functie? nu inteleg ce cauta un buton ptr. SM la vedere ! stie cineva ordinea si denumirea optiunilor din SM? pe ecran imi apare ceva de genul: SERVICE MODE 32 22ce telecomanda ii trebuie?am sa revin cu amanunte daca este necesar.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sasiul nu cred ca este de la Onwa;stiu doar ca ST9-MONICA1 e folosit si in Nippon model CT 2014( 14 inch ).Singura telecomanda care iti merge perfect pe acest tip de mPC este GBS IR556.( face anumite functii si cu Pilot 567 ).La Nippon CT-2014 sursa e cu tranzistoare,STV 2118B jungla,STV 2180 linie intarziere croma,tuner ENV578H6F2,trafo linii JF0501-1905,audio TDA1905,B.V. TDA8174,TEA5101B final video.

Link to comment

banuiam ceva de GBS insa nu stiam nr. am zis de ONWA ptr ca am intalnit (ani in urma) un tv sub marca asta si cu procesorul ST9 MONICA1. respectivii au cautat cam mult telecomanda. era un IR , dar nu mai stiam numarul. m-ar interesa mult structura service mode-lui. am vorbit cu un coleg despre tasta aia ptr.SM si mi-a zis ca asa trebuie sa fie din constructia tvului. mie nu mi se pare normal ca utilizatorul sa aiba acces asa usor la SM. am s-o anulez.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines