Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Isire s/pdif de la sounmax


spinach

Recommended Posts

Salutam,Am sunet integrat pe placa de baza cu SundMax HD1910 .Piesa nu are insa esire s/pdif la exterior si vreau sa o conectez eu . Cipul are un picior specializat pentru esire s/pdif dar fabricantul nu specifica ce nivel de tensiune , cum se monteaza cipul cu esire s/pdif. a mai facut cineva asa ceva ?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Inca nu inteleg nimic ;imi este greu sa cred ca direct din cipul de sunet , de pe piciorul 48 se poate scoate direct esirea; totusi ar trebui protejat in vrun fel .Si unde este cipul pe MB ?cit de greu se poate ajunge la el ? cum il va vedea softul ? acuma nu vede nimic .

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Pai va fi el protejat intern cu ceva diode. Gandeste-te ca nu trebuie putere pt. transmisie semnal digital CMOS pt. ca se presupune ca se va conecta la o intrare digitala (care si ea e CMOS cu curent foarte mic necesar). Ca si functionare, daca driverele au o optiune de SPDIF out, ar trebui activata si gata. Daca nu are optiune, probabil e enabled-by-default. Iei 2 fire si conectezi, vezi daca merge :rolleyes: . Eu ma gandesc sa-mi fac adaptorul de fibra optica (iesirea digitala-electrica exista pe placa mea de baza)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines