Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cu ce si cum captusim un subwofeer ?


Recommended Posts

  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

La subwoofere nu e asa de grava porblema de captusire mai multe probleme creaza poblema acesta la sateliti la medii si mai ales la inalte. Ca material fonoabsoarbant se poate folosi burete damping chiar pentru asa ceva, vatelina care este destul de usor de gasit, burete, sau fie de bumbac natural (sa folosit la incintele mai vechi, si cred ca dupa buretele damping el urmeaza). Daca folosesti materialele enumerate mai sus sau ceva asemanator nu vei pierde din volumul incintei chiar din contra.Pentru lipire se poate folosi prenandez sau capsator (cel putin eu asta folosesc). De obicei trebuie exeprimentat acest lucru cu calcule/ simulari doar se poate estima.

Link to comment

se mai poate folosi melana...e o panza fina ca vata de culoare gri spre alb...o poti gasi in boxe mai vechi.se mai poate folosi cu succes(am vazut intro carte mai veche)captusirea cu spuma poliuretanica cam vreo2-3cm pe peretii incintei...eu zic k este o solutie mult mai buna dacat cele cu fel de fel de panze.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines