deneinvins Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 Șir de becuri pentru pomul de Crăciun, dinainte de 1989. Primul care se anunță aici. Detalii pe MP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hamatdumitru Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 (editat) Doresc eu becurile de pom. Discutam pe MP. Editat Mai 4 de hamatdumitru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deneinvins Postat Mai 4 Partajează Postat Mai 4 (editat) Șirul de becuri adjudecat de @hamatdumitru - - - - - - - - - - - Revin la mesajul anterior, poate le vrea cineva : Donez cca 20 covorașe din cauciuc pentru autoturisme Skoda, Dacia, Celica. Nu le pot expedia. Ridicarea și transportul privesc pe doritor. Editat Mai 4 de deneinvins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasturica Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 PICK-UP functional fara doza si alte cateva kg de placi electronice diverse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grosu99 Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 vreau eu placile...aveti o poza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinvali Postat Mai 14 Partajează Postat Mai 14 (editat) Buna ziua. Eu sunt interesat de pickup si discuri. V-am trimis un mp acum un sfert de ora. Editat Mai 14 de alinvali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nasturica Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 On 5/14/2022 at 7:42 PM, alinvali said: Buna ziua. Eu sunt interesat de pickup si discuri. V-am trimis un mp acum un sfert de ora. 0761870914 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grosu99 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Bai nene,am trimis mesaje de 2 zile.Ce ai de gand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinvali Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 (editat) La 14.05.2022 la 18:59, nasturica a spus: PICK-UP functional fara doza si alte cateva kg de placi electronice diverse. Imi cer scuze, dar renunt la donatie. Puteti sa-i oferiti userului grosu99 tot ce aveti de donat. Editat Mai 16 de alinvali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grosu99 Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Si eu renunt,puteti sa ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stereobit Postat Mai 16 Partajează Postat Mai 16 Multumesc d-lui @nasturica pentru pick-up si discurile de vinil oferite. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut120v Postat Mai 17 Partajează Postat Mai 17 E interesat cineva de placa controller si placa DSP de la un invertor Solar edge SE4000?Bune. Placa de baza am demolat-o, era reparabil, dar nu mi-a folosit la nimic deorece modelul acesta este cu optimizoare care comunica cu invertorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.