poiuyt Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Am si io o nelamurire mi-am facut de curand un sistem audio 2.1 (de la transformator pana la cutii boxe multa chinuiala da merita) format din 1)ipa60 woofer +ydl200lrbh cutie 23 litri bass-reflex fltru activ 32db/octava castig frcventa taiere 200hz2)2 sateliti din boze dalea de calculator genius de 5W si 2X tda2030 filtre RC taieire 200hzToata combinatia se aude destul de bine mai bine ca orice sistem audio pana in 5 milioane din comertz.Acum vine intrebarea daca imi mai fak un ipa60 si mi iau inca ydl200lrbh si doi tweteri si fac si neste preuri cu corector de ton se va auzi mai tare si mai misto (acum parca simt ca-mi lipsesc mediile). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zal Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 1. Urca filtrul la 1kHz si o sa auzi si medii, diful ala merge pina pe la 3kHz dar atenuat.2. Fa satelitii din difuri de medii + inalte mai sanatoase.Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poiuyt Posted November 14, 2007 Author Share Posted November 14, 2007 pt ce sa fac filtru la 1khz daca am filtru pe satelliti de la 200 hz in sus??? poate nu am inteles ce ai vrut sa spui ? Daca mi am raspuns pt cazul in care ma puc de boxe o sa fac taierea in jur de 3000hz Link to comment Share on other sites More sharing options...
zal Posted November 14, 2007 Share Posted November 14, 2007 Probabil ca saraciile alea de ''sateliti'' au difuri de diametru mic care nu redau corect de la 200Hz. Mai sanatos e un sistem stereo cu boxe care sa redea toata banda audio, fata de astea cu un subbas si sateliti de medii-inalte. La nici un sistem din asta, ascultat de mine, nu am auzit sa fie o buna impartire a puterilor pe frecvente, in general toti cei care au asa ceva am vazut ca exagereaza cu basul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.