Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

2.1 s-au boxe ??????????????

poiuyt

Recommended Posts

Am si io o nelamurire mi-am facut de curand un sistem audio 2.1 (de la transformator pana la cutii boxe multa chinuiala da merita) format din 1)ipa60 woofer +ydl200lrbh cutie 23 litri bass-reflex fltru activ 32db/octava castig frcventa taiere 200hz2)2 sateliti din boze dalea de calculator genius de 5W si 2X tda2030 filtre RC taieire 200hzToata combinatia se aude destul de bine mai bine ca orice sistem audio pana in 5 milioane din comertz.Acum vine intrebarea daca imi mai fak un ipa60 si mi iau inca ydl200lrbh si doi tweteri si fac si neste preuri cu corector de ton se va auzi mai tare si mai misto (acum parca simt ca-mi lipsesc mediile).

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Probabil ca saraciile alea de ''sateliti'' au difuri de diametru mic care nu redau corect de la 200Hz. Mai sanatos e un sistem stereo cu boxe care sa redea toata banda audio, fata de astea cu un subbas si sateliti de medii-inalte. La nici un sistem din asta, ascultat de mine, nu am auzit sa fie o buna impartire a puterilor pe frecvente, in general toti cei care au asa ceva am vazut ca exagereaza cu basul.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines