Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme video navigatie


Tyger

Postări Recomandate

Buna ziua. Am cumparat de pe Aliexpress o navigatie de 9 inch pentru ca mai mare si cu rama speciala pentru masina mea. Ideea e urmatoarea - nu se vede pe partea de video nimic. Adica - pe toate aplicatiile de video streaming - YouTube, MX PLayer, Netflix pe care nu il gaseste pe Play Store, dar l-am luat de la chinez, ca tin legatura cu el - am ecranul negru cu o banda verde. Am sunet la ele dar nu video... Ce este de facut? Am descarcat Aptoid si am instalat YouTube si asa am aflat ca este root-ata navigatia. Am incercat sa gasesc Video in motion, nu exista. Am tot dat resetare la setarile din fabrica, nimic.

 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

La 16.02.2022 la 18:14, Tyger a spus:

 Am sunet la ele dar nu video... 

 

Vezi firul pt contactul franei de mana (daca are asa ceva, la fir ma refer). Unele nu dau video decat daca frana de mana e actionata, ca sa nu te uiti in mers la pornaciuni. Nu zic ca asta e sigur, dar merita verificat. De ex in poza, firul de la 2 sau 5. Banuiesc ca ti-a dat chinezul o schema de montaj, ca mie nu mi-a dat...am cautat pe net.:rade:

eonon-ga5163f.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări