Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ati primit asemenea "felicitare"?


merck

Recommended Posts

  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Crezi?

 

se pare ca nu-i o gluma

 

Ministerul Apărării îi răspunde profesorului care a primit ordin de mobilizare: „Nu are nicio legătură cu situația de securitate”

 

Reporter: Cum comentează Ministerul Apărării scrisoarea deschisă adresată de domnul profesor Traian Anghel? Gen. Constantin Spînu: N-am să pot comenta la obiect, pentru că pe chestiunea asta s-a solicitat Centrului Militar Județean Brăila să se facă o verificare, care se va face începând cu mâine dimineață. Se va face o verificare, iar rezultate îi vor fi comunicate domnului profesor, probabil nu printr-o scrisoare deschisă, ci printr-o adresă care îi va fi trimisă.
 

Eu stiam ca dupa 55 de ani ... sanatate la neamuri si apa la popusoi!

Acum 5 minute, Mircea a spus:

Eu am predat livretul, ca sa nu ma caute.

 

Tu, Adriane, ai primit chemarea sau ne bombardezi sa stam alerţi?

Eu nu am facut la infanterie, dar ... ma uit si prin cutia postala :84.  M-am uitat si la pretul biletelor de avion .... just in case!

Link to comment

Am facut armata la infanterie, prin '87. Am ramas sergent, ca n-am mai facut concentrarea de dupa facultate. Sper sa nu ma cheme la oaste, ce dracu' ar putea sa faca cu un babalac de 53 de ani, obez si diabetic? Sa-mi dea un PSL acasa, ca la elvetieni. Am o pusca cu aer comprimat, dar nu stiu cat e de eficienta.

Link to comment
Acum 11 minute, merck a spus:

ma uit si prin cutia postala

La ce bun, ca sa vezi daca nu ai primit reclame? Ordinele astea de concentrare vin prin curier si se predau personal, nu-ti lasa nimeni in posta asa ceva. Abureli si intoxicare. Chiar daca ar vrea, armata nu mai e capabila sa primeasca si sa gestioneze rezervisti concentrati. Nu mai au baza materiala si nici logistica necesara. Putem discuta despre armata cu cai din lemn, si cred ca nici din aia, ca ne-au luat strainii padurile.

Link to comment
Acum 5 minute, doru3160 a spus:

La ce bun, ca sa vezi daca nu ai primit reclame? Ordinele astea de concentrare vin prin curier si se predau personal, nu-ti lasa nimeni in posta asa ceva. Abureli si intoxicare. Chiar daca ar vrea, armata nu mai e capabila sa primeasca si sa gestioneze rezervisti concentrati. Nu mai au baza materiala si nici logistica necesara.

Nu! Am gasit prin 2011 in cutia postala  un ordin sa ma prezint la CMJ si am fost. Acum ca de ani de zile sunt interfoane .... stau un pic mai linistit. 

 

Partea proasta este ca si eu sunt sublocotinient :84 si atunci din cauza asta m-au chemat sa "ia pulsu".

Edited by merck
Link to comment
Acum 15 minute, merck a spus:

Am gasit prin 2011 in cutia postala 

Pt ca nici curierii nu mai sunt ce au fost. Sunt sigur ca nu avea timbre si expeditie prin posta, sau daca ar fi fost sa foloseasca posta pt distribuire, era sigur cu confirmare de primire. Ti l-au bagat in cutia postala si foarte bine puteai sa zici ca nu l-ai gasit. De regula se confirma primirea prin semnatura si daca nu te prezinti, te strang de oo, pt ca au dovada ca ai primit instiintarea.

Link to comment
Acum 5 minute, doru3160 a spus:

Pt ca nici curierii nu mai sunt ce au fost. Sunt sigur ca nu avea timbre si expeditie prin posta. Ti l-au bagat in cutia postala si foarte bine puteai sa zici ca nu l-ai gasit. De regula se confirma primirea prin semnatura si daca nu te prezinti, te strang de oo, pt ca au dovada ca ai primit instiintarea.

Da, confirm, nu avea timbru si nu a fost expediata prin posta. Pai curierul saracu' stia foarte bine ca nu gaseste pe nimeni acasa ca lumea e la lucru' si atunci era si vremea cand se baga la greuceanu' peste program. 

Am si semnalat la nenea ofiteru' cand m-am prezentat cu ordinu' in mana ca am fost baiat gigea si am venit ca doar nu am semnat nimic. Ne-a primit prin partea de sus pe la Mitropolie nu pe jos pe la baia comunala :rade:.

Edited by merck
Link to comment
46 minutes ago, yo9hrb said:

Am o pusca cu aer comprimat, dar nu stiu cat e de eficienta.

Tintesti dusmanul in ochi.

 

41 minutes ago, merck said:

Partea proasta este ca si eu sunt sublocotinient :84...

Chiar proasta. Cat de disperat sa fie seful de unitate sa dea grade chiar la oricine. :rade:

Link to comment×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines