SHADYYY Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 Salut . am un sistem DSC 585 la care sunt inrolate patru zone . Una din ele este zona de acces pe care ma misc mai des . As vrea ca acea zona sa devina inactiva , restul active 24/24 h . Multumesc . Link to comment
caesar07000 Posted January 21, 2022 Share Posted January 21, 2022 salut. 'Pentru dezactivarea zonelor de la o tastatură LED: Începeţi operaţia când sistemul se află în starea de Pregătit. Tastaţi comanda [*][1][nr. zonei pe care o doriţi dezactivată]. Introduceţi numărul zonei din 2 cifre cuprinse între 01 şi 08. Pentru fiecare zonă dezactivată, beculeţul corespunzător ei se va aprinde. Dacă o zonă este dezactivată accidental, introduceţi din nou numărul ei, beculeţul corespunzător se va stinge, semnalizând astfel că zona nu mai este dezactivată. Apăsaţi tasta [#] pentru a reveni la starea de Pregătit a sistemului. apoi se armeaza sistemul. atentie ca aceasta operatie trebuie facuta de fiecare data cand armati. varianta 2 trebuie reprogramate tipurile de zone, dar trebuie sa cunoasteti codul de instalator. Link to comment
SHADYYY Posted January 22, 2022 Author Share Posted January 22, 2022 Multumesc frumos pentru raspuns . Am incercat solutia ta si este corecta ( led de zona tastatura , aprins continu , iar dupa armare acesta nu activeaza sistemul ) .Nu am inteles care este varianta 2 in care sa fie necesar codul de instalator pentru reprogramarea ( înrolarea )zonelor inactive . Pentru ca eu inainte am folosit (*) (8) ( cod inst ) (202) (#) care nu a functionat dar am pierdut 3 zone . Deci va trebui sa reânrolez zonele pierdute [*][8] [5555] [101] [#] ( ceva de genul ). Mentionez că daca folosesc instructiunile tale pe zonele (active inainte ) nu se aprinde ledul de pe tastatura , ce confirma ca aceaste zone nu sunt active ..OK . Link to comment
caesar07000 Posted January 28, 2022 Share Posted January 28, 2022 scuze pentru raspunsul intarziat.... varianta 2 e aceea in care dezactivezi definitiv zona..... bifezi inapoi la 202 zonele de la 1 la 4 si ar trebui sa mearga. dezactivezi zona la optiunea 001. Link to comment
Recommended Posts