Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum dezactivam un senzor de miscare pe un sistem DSC 585 ?

SHADYYY

Recommended Posts

Salut . am un sistem DSC 585 la care sunt inrolate patru zone . Una din ele este zona de acces pe care ma misc mai des . As vrea ca acea zona sa devina inactiva , restul active 24/24 h . Multumesc . 

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• SHADYYY

2

• caesar07000

2

Top Posters In This Topic

salut.

'Pentru dezactivarea zonelor de la o tastatură LED:
Începeţi operaţia când sistemul se află în starea de Pregătit. Tastaţi comanda [*][1][nr. zonei pe care o doriţi dezactivată].
Introduceţi numărul zonei din 2 cifre cuprinse între 01 şi 08. Pentru fiecare zonă dezactivată, beculeţul corespunzător ei se va aprinde. Dacă o zonă este dezactivată accidental, introduceţi din nou numărul ei, beculeţul corespunzător se va stinge, semnalizând astfel că zona nu mai este dezactivată. Apăsaţi tasta [#] pentru a reveni la starea de Pregătit a sistemului.
apoi se armeaza sistemul.
atentie ca aceasta operatie trebuie facuta de fiecare data cand armati.

varianta 2 trebuie reprogramate tipurile de zone, dar trebuie sa cunoasteti codul de instalator.

Multumesc frumos pentru raspuns . Am incercat solutia ta si este corecta ( led de zona tastatura , aprins continu , iar dupa armare acesta nu activeaza sistemul ) .Nu am inteles care este varianta 2 in care sa fie necesar codul de instalator  pentru reprogramarea ( înrolarea )zonelor inactive . Pentru ca eu inainte am folosit  (*) (8) ( cod inst ) (202) (#) care nu a functionat dar am pierdut 3 zone . Deci va trebui sa reânrolez  zonele pierdute  

[*][8] [5555] [101]     [#] ( ceva de genul ). Mentionez că daca folosesc  instructiunile tale pe zonele (active inainte ) nu se aprinde ledul de pe tastatura , ce confirma ca aceaste zone nu sunt active ..OK .

scuze pentru raspunsul intarziat....
varianta 2 e aceea in care dezactivezi definitiv zona.....
bifezi inapoi la 202 zonele de la 1 la 4 si ar trebui sa mearga.
dezactivezi zona la optiunea 001.