LucaGRG Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 (edited) Salutare grup, am o mica problema cu un raspberry pi zero care nu booteaza, fisierele fiind toate prezente, nu da boot la softul NextCloud placa avand erori (ledul aprinzanduse intermitent de 7 ori). Am incercat si cu raspberry desktop dar tot nu functioneaza. Ce modalitati de instalare as putea sa mai folosesc? Am folosit si raspberry pi lite! Edited January 19, 2022 by LucaGRG Link to comment
Liviu M Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Adică vrei să instalezi clientul nextcloud desktop pe raspi? Cum ai procedat? Link to comment
LucaGRG Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 Acum 6 ore, Liviu M a spus: Adică vrei să instalezi clientul nextcloud desktop pe raspi? Cum ai procedat? Am pus pe un card micro sd ~NextCloudPi_RPi_10-08-21.img~ cand am introdus cardul in raspberry dupa ce imaginea a fost scrisa pe card cu balenaetcher chiar si cu raspberry pi imager, nu dadea boot, cu erori pe placuta (ledul se aprindea intermitent de 7 ori cu pauza intre, nu gasea fisierul kernel.img fisierul find acolo), dupa aceea am dat format la card si am pus softul de raspberry desktop, am incercat instalarea NextCloud in terminal si nu am reusit, la fel am incercat si cu raspi lite, aceeasi poveste. Acum mai incerc inca o data cu multa atentie sa instalez iar softul imaginea NextCloud..... Link to comment
Guest Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Acum 1 oră, LucaGRG a spus: NextCloudPi_RPi_10-08-21.img Esti sigur ca imaginea asta este pentru Pi zero ? Link to comment
Liviu M Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 (edited) Băi, n-ai fi pus un link la soft... În fine. Ești sigur că pi zero e pe 64 de biți? Că uite ce scrie în documentația de pe site Citat Please note images are 64 bits currently. If you have 32 bits hardware like rpi2 and lower, the image will not boot. You can still try the curl installer or use the docker version. Edited January 20, 2022 by Liviu M Link to comment
LucaGRG Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 Acum 2 ore, Liviu M a spus: Băi, n-ai fi pus un link la soft... În fine. Ești sigur că pi zero e pe 64 de biți? Că uite ce scrie în documentația de pe site https://ownyourbits.com/downloads/NextCloudPi_RPi_10-08-21/ Acum 2 ore, Liviu M a spus: Băi, n-ai fi pus un link la soft... În fine. Ești sigur că pi zero e pe 64 de biți? Că uite ce scrie în documentația de pe site Si asta e o varianta, multumesc frumos Link to comment
LucaGRG Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 (edited) Acum 3 ore, Liviu M a spus: Băi, n-ai fi pus un link la soft... În fine. Ești sigur că pi zero e pe 64 de biți? Că uite ce scrie în documentația de pe site Ma puteti ajuta cu un link catre downloadarea acestei imagini iso 32bit? Edited January 20, 2022 by LucaGRG Link to comment
Liviu M Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Sorry, nu, până la postul tău nici n-am știut că există așa ceva. Presupun că dacă producătorul nu oferă, nu există. Am văzut ceva tutoriale de instalat nextcloud pe raspi, dar nu ca "distribuție", ca aplicație. Și e ceva de muncă. Link to comment
Recommended Posts