Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor
Alex85

Recomandare amplificator

Recommended Posts

Cum este pe partea de bass Yamaha ax 596,ca am auzit ca nu prea sta bn are damping factor 320 poate impinge difuzoare mai mari

Acum 2 ore, Усилитель a spus:

I Ambele sunt bune, poti : care-ti place ca design, care e mai ieftin, mai ingrijit, mai neumblat. 

Am si Yamaha 596, sunt multumit, place usita de pe fata de aluminiu masiv si Loudnesul progresiv, posibilitatile CD Direct, Direct sound. 

 

Link to comment
Share on other sites

Ambele modele despre care s-a adresat intrebarea sunt din aceeasi clasa, foarte apropiate ca performante.  Bas suficient dau ambele, ajutate de corectoarele de ton, iar puterea este bine sustinuta de etajele finale si blocurile de alimntare.

Diferentele mai de finete dintre ele (particularitatile de sunet) vor fi estompate de calitatea principala a boxelor alese - galagia ("auditii" cu multi dB).

Link to comment
Share on other sites

Asta cu reparatul e mai greu de aflat, vanzatorul o baga pe aia "eu asa le-am primit din (...aici se pune numele unei tari vestice gen Belgia, Germania).

 

Eu as fi ales Denonul, este mai usor intr-adevar, dar are trafo toroidal (mai usor la aceeasi putere decat unul pe tole cum are Yamaha).

Nu te uita ca Yamaha e mai noua cu 10 ani decat Denon, va ceda inaintea lui. (asta in situatia in care au fost/vor fi folosite in aceleasi conditii). Acum, daca s-a facut chefuri la blana cu oricare dintre ele, nu mai garanteaza nimeni.

Denon e made in Japan, iar Yamaha e facut in Malaesia sau Singapore. Pentru mine conteaza asta, am cateva amplificatoare fabricate acum mai bine de 40 de ani si functioneaza inca foarte bine cu piesele originale, sunt made in Japan. Preventiv am refacut anumite lipituri (desi nu era cazul atunci, dar peste ceva ani probabil ar fi cedat).

In partea cealalta am si doua amplifuri facute In Malaesia (Kenwood, Akai) si n-au fost chiar cele mai ieftine la vremea lansarii pe piata (undeva la 400 $/buc in 1997) si cand au ajuns la mine, ambele aveau mici defecte (condensatori in special) plus lipituri reci.

 

Edited by marius75
Link to comment
Share on other sites

Salut pai pana la urma am ales Denonul,dar acuma am.alta prob am un subwoofer activ Harman Kardon ts 11 si nu stiu cum il pot pune la denon si 2 boxe magnat +sursa pc cu placa audio dedicata 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines