Livand Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Salutare, Aveti idee, va rog, cu ce as putea sa inlocuiesc la o statie mai veche un final de tip AN313? M-a rugat cineva sa il ajut si am vazut ca acest model nu se mai gaseste si nici echivalentul lui. Multumesc anticipat, Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
validae Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 Uite că se mai găseşte câte unul, deşi nu cred că merită preţul.Dar aşa-i cu astea ,,obsolete,,... https://www.ebay.com/itm/302169246093 Despre ce staţie e vorba, cumva radio ? Atunci pune un TDA2003 sau orice găseşti prin casetofoane vechi auto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
modoran Postat Ianuarie 14 Partajează Postat Ianuarie 14 (editat) UIte mai ieftin din Bulgaria ( in jur de 30 lei cu transport ) , tot ce este din SUA e scump, aia sunt putrezi de bani pe acolo ... https://www.ebay.com/itm/133906309267?hash=item1f2d702093:g:yeIAAOSwV51hbA6B Editat Ianuarie 14 de modoran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Livand Postat Ianuarie 14 Autor Partajează Postat Ianuarie 14 @validae ala din america il vazusem si eu...nu ma incumetam sa platesc 30 usd pe transport +12 usd. @modorannu stiu cum ai facut de ai gasit aia pe bulgaria dar am si comandat 3 bucati. Multumesc muuuuult Si la multi ani tuturor, multa sanatate sa va dea Dumnezeu si tot ce va doriti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
validae Postat Ianuarie 15 Partajează Postat Ianuarie 15 Dar n-ai spus până la urmă despre ce staţie e vorba, radio sau muzicală ? Că integratul are putere redusă, doar 2 x 3W....deci ? Eu cred că era mai justificată înlocuirea cu unul de aceeaşi putere sau mai mare, sunt destule variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.