parutzu Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 -model: 32HB4T41 -mainboard: 17MB110P -sursa: 17IPS62 -panel: Ves315WNDS-2D-N13 Va salut domnilor. Am o problema cu acest tv , si anume dupa resoftare nu imi mai recunoaste telecomanda originala de HITACHI rc 49141, ci doar cele normale de vestel si am vreo 4 si toate merg numai originala nu. Am incercat cu VESTEL-TOOLBOX sa editez stringul la RemoteControl dar nu am gasit sau nu stiu eu ce trebuie exact. Dupa o modificare la string cu un anumit tip de telecomanda , nu imi mai recunostea nici pe cele de la vestel , si a trebuit sa il resoftez iar ca nu mai puteam intra in menu service sa ii pun inapoi hwprofille. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parutzu Postat Ianuarie 12 Autor Partajează Postat Ianuarie 12 (editat) Cred ca am gasit ceva aici . La pagina 29 Maine am sa copii hwprofile si am sa vad. Editat Ianuarie 12 de parutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliantv Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 (editat) RCA3_48xx e codul pentru telecomanda hitachi ce trebuie scris in folderul Rc Type din profile Editat Ianuarie 12 de iuliantv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parutzu Postat Ianuarie 12 Autor Partajează Postat Ianuarie 12 Acum 52 minute, iuliantv a spus: RCA3_48xx e codul pentru telecomanda hitachi ce trebuie scris in folderul Rc Type din profile Am vazut dupa ce am descarcat fisierele m-am uitat in hwprofile, dar ciudat este ca nu se gasea in folderele din RemoteControl. Multumesc de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliantv Postat Ianuarie 13 Partajează Postat Ianuarie 13 (editat) eu unul mi.am facut un txt separat i care mi-am notat,denumirea exacta,vestel,hitachi,vestel.... asta sa nu mai rascolesc in profile de fiecare data cand am nevoie Editat Ianuarie 13 de iuliantv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parutzu Postat Ianuarie 14 Autor Partajează Postat Ianuarie 14 Am rezolvat cu modificarea RCA3__48xx din profile. Am sa pun aici in alt topic firmware-ul instalat si Profile modificat cu smart menu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.