Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dimensiuni anexa casa de tara


Ujio
 Share

Recommended Posts

Intentionez sa refac printre altele si o veche anexa de tara,actuala din paianta,sa devina din bca.Ma impiedic initial de masuratori,mi-ar fi de ajutor cineva care pricepe modul de calcul al dimensiunilor.In acte scrie anexa cu suprafata desfasurata de xxxx.Am masurat cum am stiut,si imi rezulta mai mare.Imi trebuie sa ma lumineze cineva,cum calculez Suprafata Desfasurata.Multumiri anticipate.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ma conditioneaza faptul ca in acte e scris ca e din caramida.Si caramida e si bca-ul.Apoi in interior e pamant,si vreau sa fie ciment.

Edited by Ujio
Link to comment
Share on other sites

Multumesc,am rumegat-o si pe aia.Nu imi ramine de facut decat de exemplu la 22mp suprafata desfasurata sa o fac lungime x latime,masurata la exterior,fara logii sau balcoane.

Link to comment
Share on other sites

Acum 54 minute, Ujio a spus:

Ideea e ca nu pricep cum ar trebui sa masor,oi fi eu greu de cap.https://ghid.imopedia.ro/dex/suprafata-construita-desfasurata-193.html

Daca te-am trimis la un specialist ai zis ca vrei sa faci singur ca sa faci economii, dar singur nu esti capabil, deci?

Acum 1 oră, daniels a spus:

Fa o schita si arata ce ai masurat.

@daniels ti-a cerut sa faci o schita si sa spui ce si cum ai masurat, dar ... pauza.

Link to comment
Share on other sites

Nu ma pot adresa unui specialist pentru interpretarea unui termen,daca ma descurc la partea practica.Dar daca la constructie ma impotmolesc,cu siguranta voi apela la cine pricepe mai mult.Schita nu am facut-ca ca era previzibil cum am masurat,macar din ce am postat.Anexa e o casuta batrineasca(chiar daca figureaza ca anexa),are 22 mp.De masurat am masurat intuitiv,adica lungimea si latimea acestui dreptunghi.

Edited by Ujio
Link to comment
Share on other sites

Eu înțeleg că matale ai acolo o anexă(o cameră)cu suprafața de 22mp,care are probabil niște stâlpi de lemn,pe care s-au bătut șipci la 45 de grade,și s-a aruncat pe ele un amestec vârtos format din lut cu balegă de cal și paie,așa-i?Și vrei să dai jos,să rămână stâlpii,între care să pui BCA?

Link to comment
Share on other sites

Inexact,dau tot jos,lemnu ce rezulta il bag in sobe(ca tot bate cimpii lumea p-aici ca ma incalzesc cu nuiele sau similare:85,macar citind ca am pastrat stejar pentru gratar rezulta nu m-as putea incalzi cu nuiele,dar ma rog-fiecare deduce cit poate).Apoi torn o fundatie,mai lata incit sa rezulte si alee pietonala in jurul anexei si ridic peretii din bca,am un Dorel cu ziua.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines