djmk1988 Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Salutare tuturor. Am si eu o "mica" nelamurire. Acum aproximativ 2 zile am primit ban pe site'ul http://www.hi-fi.ro de la moderatorul Netcrusher din urmatoarele motive : 1 eu postasem un anunt , dar ulterior NU mai aparea pe forum , l-am si cautat , si am postat inca unul. Pe langa asta cand dau up la un anunt , imi aparea up la un alt anunt fara sa fi depasit perioada de 7 zile; 2 i sa parut sfidatoare atitudinea mea ca iam zis daca considera drept si corect sa imi dea ban , sa imi dea. Apoi sa ma ierte Dumnezeu , nu e prima oara cand se intampla asa ceva, si cunosc regulamentul forumului , intrucat navigam pe el in jur de 1h/2h pe zi. Oricum Netcrusher , mersi inca odata. Si scuze ptr atitudinea mea sfidatoare :smt008 . Toate cele bune , Mario Alexandru Link to comment
George(sb) Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 o perere strict personala, pe acel forum din pacate se cam practica dictatura si de aceea am renuntatsa mai postez, motivatia data la capitolul publicitate, mi se pare foarte puerile "nu am timp sa ma ocup"=> nu te obliga nimeni, totul depinde de Vasile, administratorul forumului, daca lui i se pare o atitudine normala atunci inseamna ca asa este si cine doreste sa utilizese forumul trebuie sa se supuna regulamentului Link to comment
djmk1988 Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 Totusi mi se pare nedrept. forumul ar fi trebuit sa fie administrat de straini. ei sunt mult mai civilizati . Link to comment
Stefan Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Totusi mi se pare nedrept. forumul ar fi trebuit sa fie administrat de straini. ei sunt mult mai civilizati . :smt005 :smt005 fara suprare dar http://www.elforum.info nu cred sa fie administrat de straini .adminii de aici sunt :supz: mai ales Domnul niq_ro :smt003 sper sa nu se supere Vasile Link to comment
djmk1988 Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 ma refeream la http://www.hi-fi.ro . cate tranzactii aveam de incheiat pe forumul ala . Am niste draci si o ciuda pe Netcrusher cat cuprinde. Nici o problema. Nu il iert . Link to comment
Stefan Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 nu am intrat pe acel forumdar cred ca Vasile poate rezolva problema . Link to comment
djmk1988 Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 Sincer , fara suparare , imi este sila de ce vad pe forumul ala (referitor la anumiti useri).Daca faci o greseala in loc sa te corecteze , sar toti cu reclamatii stupide. :goodman: Link to comment
Netcrusher Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Dragul meu, nu trebuie sa ma ierti si nici nu e prea frumos sa spui despre mine anumite lucruri... pe care am auzit ca le spui. Nu eu sunt de vina ca tu NU ai respectat regulamentul. In momentul in care ti-am blocat threadul, trebuia sa te uiti ca apar si cateva anunturi vechi de ale tale. Oare de unde au aparut alea? Iti zic eu: le-am gasit si le-am comasat la anuntul curent. (Aveai 3 anunturi de vanzare si 2 de cumparare, si nu era prima data cand ai gafat.) Pana acum nu am nedreptatit pe nimeni, si am multe persoane care pot confirma ca desi au vorbit din avion cu mine, eu NU le-am raspuns cu aceiasi moneda. Lucrurile care le spui despre mine denota faptul ca iti lipseste educatia care trebuia sa o primesti pana la acesti 18 ani pe care-i ai. Acum este prea tarziu sa te mai schimbe cineva, ai deja caracterul format. Continua tot asa si sigur o sa ai multe de castigat in viata. Nu intentionam sa-ti dau ban, a fost doar un avertisment. Tu m-ai determinat sa recurg la acest lucru. P.S. Pentru necunoscatori, moderatorii de pe hi-fi.ro nu pot sa dea ban, doar Vasile poate. Deci banul este de la Vasile, si evident ca a fost de acord cu decizia mea. P.P.S. Exista un proverb vechi: "Vorba dulce mult aduce". Ia aminte. Link to comment
djmk1988 Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 Mai am putin si fac 20 , nu am 18 :goodman: Link to comment
Netcrusher Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Eu asa am inteles de la cineva, cum ca ai avea 18 ani. Scuza-ma! Link to comment
Guest BigL Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Si de aceea mergem noi inainte asa de puternic ca avem oameni de genul acesta , care nu pot respecta un set simplu de reguli.Cand esti oaspete in casa cuiva nu-l iei la suturi , sau cel putin nu in lumea civilizata.Cum sa mai avem pretentii de reguli de bun simt cand nu se respecta nici cele care sunt scrise? ;) Link to comment
Guest Vasile Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Mda... unde nu se respecta niste reguli cat de cat se ajunge cum au ajuns tiganii in italia Link to comment
djmk1988 Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 Pacat............ era super fain forumul ala :goodman: Link to comment
Guest Vasile Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 daca vrei pot sa-ti scot banul Link to comment
djmk1988 Posted November 8, 2007 Author Share Posted November 8, 2007 Ar fi cel mai frumos cadou. Mersi frumos :D:D:D:D Link to comment
Recommended Posts